Evenimente

Love Weekend @ Dublin Pub 12, 13, 14 februarie 2010

dublin-valentine-2010Vineri 12, sambata 13 si duminica 14 februarie incepand cu ora 23:00 poti petrece “weekendul dragostei la Dublin Pub din Strada Vasile Conta nr. 30, rezervari si informatii la 0729 993 197, 0729 802 765.
Fara-ndoiala, berea irlandeza este una dintre cele mai savuroase de pe glob. Pub-urile irlandeze, la randul lor, sunt printre cele mai renumite locatii de intalnire si socializare din lume. Vrei sa incerci distractiile irlandeze fara a fi nevoit sa-ti cumperi bilet spre Dublin? Nu ai altceva de facut decat sa-ti iei cu tine prietenii si sa vizitati Dublin Pub.
Guinness Pub reprezinta o expresie a culturii irlandeze , nu doar un bar sau un club oarecare. Doar intr-un pub Guinness poti regasi specificul irlandez, amenajarea, atmosfera si standardele care l-au facut faimos in intreaga lume. Cu alte cuvinte, cand pui sa se-ntalneasca cea mai iubita bere irlandeza cu cel mai indragit loc de distractie nu ai cum sa nu te prinda dimineata fara sa-ti dai seama.
Amenjarea Dublin Pub urmareste cat mai fidel elementele de design interior specifice pub-urilor irlandeze, sub directa coordonare Guinness Romania. Decoratiunile din caramida si lemn puse in evidenta de o lumina calda si difuza creaza o atmosfera intima, un cadru potrivit atat pentru distractie, cat si pentru conversatie si relaxare. Sala principala a pub-ului are drept veritabile centre de greutate cele doua baruri, unul destinat servirii si prepararii berii si a bauturilor pe baza de bere, iar celalalt destinat amatorilor de bauturi spirtoase si cocktail-uri. Din meniu nu va lipsi, bineinteles, berea neagra Guinness si berea rosie Kilkenny, in variate moduri de servire si prezentare.
Dublin Pub readuce in prim plan hiturile muzicale din anii ’70, ’80 si ’90, oferind o alternativa la fenomenul muzicii de club, care domina majoritatea locatiilor de gen din Iasi. Poti asculta sau dansa pe oldies-urile tale preferate, si in acelasi timp urmari videoclipurile pieselor pe ecranele celor sapte plasme care sunt amplasate strategic.
Concerte live, seri tematice de muzica, meciuri de fotbal si multe alte surprize, divulgate la timpul potrivit, ii asteapta pe camarazii care se-ncumeta sa calce teritoriul irlandez.

Multumim pentru realizarea Dublin Pub, Guinness Irlanda, Guinness Romania prin S.C. Carlsrom Beverages Romania S.R.L., reprezentata de domnul presedinte Shachar Shaine, domnul vicepresedinte Dan Cantaragiu si horeca manager domnului Raul Leuca.

dublin-valentine-2010

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top