After Party Review

163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel, sărbătoriți în Iași cu un concert Cristi Minculescu și Guess Who

163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel, sărbătoriți în Iași cu un concert Cristi Minculescu și Guess WhoMr. Jasper Newton “Jack” Daniel s-a născut în Lynchburg, Tennessee, în septembrie 1850. Legenda spune că un incendiu a mistuit arhiva primăriei, distrugând certificatul de naștere al lui Jack. Astfel a luat naștere poate cea mai spectaculoasă dintre aniversări: întreaga lună septembrie este luna lui Jack Daniel, celebrată cu fast peste tot în lume. În decursul anilor, aniversările Jack Daniel`s au fost marcate prin poveștile sale, prin pasiunea pentru muzică și petreceri alături de prieteni, iar în acest an sărbătorim spiritul autentic, una din valorile brandului Jack Daniel’s.

Conceptul campaniei de aniversare din acest an se intitulează “True spirits call for celebration” și implică două personalități românești autentice, reprezentative pentru domeniul cultural și divertisment de calitate din România. Deși se adresează unor publicuri diferite, Neagu Djuvara și Andi Moisescu împărtășesc modul autentic în care au ales să se manifeste față de ei înșiși și față de public, prin munca lor. În luna septembrie cele două personalități susțin campania Jack Daniel`s prin intermediul unor testimoniale despre autenticitate.

163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel, sărbătoriți în Iași cu un concert Cristi Minculescu și Guess Who

“Ceea ce consider eu a fi autentic este ceea ce nu e minciuna și nu e artificial. Or, în ziua de azi suntem înconjurați de atâtea lucruri artificiale, încât pentru a găsi ceva autentic, trebuie să te scoli devreme” a declarat Neagu Djuvara.

“Autentic e ceea ce mă inspiră pe mine în fiecare zi. Uneori involuntar, alteori șlefuit până în cel mai mic detaliu, autentic e ceea ce mă face să simt că trăiesc. Mai bine ca alții. Autentic e umorul românesc” a declarat Andi Moisescu.

163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel, sărbătoriți în Iași cu un concert Cristi Minculescu și Guess Who

Prima petrecere din acest an cu ocazia zilei de naștere a domnului Jack a avut loc vineri, 13 septembrie, la Iași, în Dublin Pub. Concertul inedit din acest an a lui Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Super Grup împreună cu invitatul special, Guess Who, a fost surpriza lui Jack Daniel pentru fanii muzicii de calitate. Împreună cu trupa sa, Cristi Minculescu a cântat atât melodiile care l-au consacrat, cât și un mashup cu artiști ca Freddie Mercury, AC/DC sau Gil Dobrică. Spre final, Cristi Minculescu și Guess Who și-au încântat fanii cântând fiecare câte o piesă a celuilalt.

163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel, sărbătoriți în Iași cu un concert Cristi Minculescu și Guess Who

Ziua lui Jack Daniel a fost sărbătorită luna aceasta în Brasov (14 septembrie), București (18 septembrie), în Timișoara (20 septembrie) și în Constanța (21 septembrie).
Așadar, să ciocnim un pahar pentru Jack Daniel, pentru valorile adevărate și pentru petrecerile legendare!

Your friends at Jack Daniel’s remind you to drink responsibly.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top