Stiri

Lucky Studio te ajută să faci bani pe cel mai mare site de videochat din lume

Știi unde se fac cei mai mulți bani din videochat în Iași? Pe LiveJasmin. Motivul e simplu: e cel mai mare site de videochat din lume. Și acolo sunt membrii cu bani. De asta modelele de la Lucky Studio sunt campioane la câștiguri. Pentru că noi lucrăm pe LiveJasmin și le ajutăm să aibă succes acolo.

Modele Lucky Studio primesc training gratuit la Budapesta

La Lucky Studio, te susținem să faci cât mai repede bani pe LiveJasmin. În fiecare an, mergem cu 25 de modele de videochat din Iași la Budapesta. Acolo, afli toate noutățile din domeniu de la experții site-ului. Totul se face prin jocuri interesante, prin care te și distrezi. Afli ce funcționează și ce să eviți la job. Plus că înțelegi secretele modelelor de videochat care au recorduri la încasări. Și poți să le aplici și tu în videochat în Iași, la Lucky Studio.

Poate te întrebi de ce numai Lucky Studio are atâtea modele de videochat în Iași pe site-ul ăsta. Asta se întâmplă pentru că se cer niște standarde înalte de performanță. Totul, de la cum arată camera de videochat în care lucrezi, până la trainingul pe care îl primești în studio trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Și lucrurile astea numai la Lucky Studio le poți primi în videochat în Iași. Restul studiourilor lucrează pe site-urile free, unde trebuie să stai dezbrăcată mai tot timpul. Aici însă, jobul tău e să porți conversații cât mai interesante, să fii cât mai prietenoasă cu membrii online. De asta e important cum arăți și cum discuți cu membrii. Iar Lucky Studio te ajută cu tot ce ai nevoie ca să ai succes în videochat în Iași pe LiveJasmin. Chiar suntem foarte bune la asta!

 Câștigă și tu între 400 și 6.500 lei pe zi din videochat în Iași

Bine, acum știi unde și cum se fac banii din videochat în Iași. Dar sigur te interesează și cât. Îți spunem deschis: la Lucky Studio, poți câștiga, în medie, între 400 și 6.500 lei pe zi. În fiecare zi! Atât câștigă celelalte modele de videochat de la Lucky Studio care au program normal de lucru. Acum gândește-te cât e salariul la un job normal. Apoi fă comparație cu cât poți câștiga din videochat în Iași la Lucky Studio. Cam mare diferența, așa e? Exact ăsta e motivul pentru care atâtea fete din Iași vin la Lucky Studio să facă bani. La profesionalismul cu care le sprijinim, normal că aleg cel mai bun studio de videochat din Iași.

E foarte simplu să vii și tu în echipa Lucky Studio. Dacă ești simpatică, serioasă și știi la un nivel ok limba engleză, ești ca și angajată. Imediat te ajutăm cu training zilnic, astfel încât să înțelegi cât mai repede care e jobul tău. Echipa noastră e 100% feminină, deci o să te înțelegi perfect cu colegele noastre. Și imediat începi să faci bani. Plus că primești make-up gratuit și transport gratuit, ca să te simți sexy și relaxată în fiecare zi. Știm că îți dorești un apartament sau să călătorești unde vrei. Sau poate să îți ajuți familia. Vino la Lucky Studio și hai să faci bani din videochat în Iași! Viața ta bună abia acum începe. Zâmbește frumos și bucură-te de toate lucrurile bune din jurul tău!

Contact studio videochat Iași Lucky Studio

Tel: 0742.286.286

www.luckystudio.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top