Stiri

Luna de miere în Maldive sau în Republica Dominicană?

Ce destinație exotică alegem pentru luna de miere?

 Atât Maldive, cât și Republica Dominicană sunt destinații exotice foarte căutate în rândul tinerilor căsătoriți, care își doresc să plece într-o vacanță cu adevărat inedită. Maldive și Republica Dominicană ies în evidență prin plajele superbe cu nisip fin și alb, ape turcoaz, palmieri și cocotieri, resorturi luxuriante în care relaxarea și zenul plutesc în aer.

Luna de miere în Maldive

Să îți petreci luna de miere în Maldive înseamnă să petreci o perioadă într-un paradis tropical, deoarece insulele Maldive sunt definiția pentru cei romantici. De aceea, tinerii căsătoriți preferă să vină în vacanță aici. Apa din Maldive este de un albastru strălucitor, iar plajele sunt cu cel mai fin și alb nisip.

În resorturile din Maldive tinerii căsătoriți vor avea parte de un tratament regal, în care spa-urile și masajele de relaxare nu lipsesc din lista de activități. Departe de agitația orașului și de grijile cotidiene, Maldive este o destinație cu lagune exotice, recife de corali intens colorate, plaje desprinse din cataloagele cu prezentări. În funcție de preferințele fiecăruia și de buget, tinerii căsătoriți au posibilitatea să aleagă dintr-o serie de stațiuni insulare. Într-un sejur în Maldive , tinerii îndrăgostiți sunt așteptați cu o barcă de lemn tradițională, care o să-i ducă până la resortul ales, unde vor avea parte de nenumărate activități de vacanță distractive, printre care scuba diving și snorkeling. Pentru o lună de miere, Maldive le are pe toate, fiind destinația perfectă pentru un sejur în această destinație exotică.

Luna de miere în Republica Dominicană

Republica Dominicană se numără printre destinațiile cele mai căutate, atunci când vine vorba de luna de miere, mai ales că este vară în tot timpul anului. Sezonul de vârf aici ține din luna iunie, până în septembrie, când este foarte cald. Noi zicem că perioada cea mai bună pentru un sejur în Republica Dominicană este dată de lunile noiembrie-aprilie. Înainte să îți planifici luna de miere în Republica Dominicană trebuie să eviți perioada octombrie-august pentru că aceasta este perioada uraganelor, și nu vreți ca vacanța voatră să fie distrusă. În luna de miere în Republica Dominicană vă recomandăm să vizitați Punta Cana, care este una dintre cele mai vizitate zone, în care poți lua pulsul apelor turcoaz, bucurându-te de cele mai superbe plaje (Bavaro este una dintre plajele de vis). Iubitorii de surf se îndreaptă către El Macao un oraș mic și liniștit aflat la nord de Punta Cana.

Indiferent de destinația pe care o vei alege pentru a petrece luna de miere, nu vei da greș cu Maldive sau cu Republica Dominicană, ambele fiin la fel de vizitate de turiști din întreaga lume.

Rezervă-ți vacanța ideală din timp cu Smart Tours!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top