Diverse

Magazinul cu biciclete deosebite

Orasul Brasov ofera multe atractii si multe secrete pe care doar parcurgandu-l poti sa le descoperi. ProBike este magazinul cu biciclete mountain bike profesionale, dar si cel ami mare magazin de biciclete din Brasov. Spre deosebire de multe alte magazine, Probike ofera si un service in care clientii isi pot repara bicicletele sau pot folosi piese de schimb cumparate din magazin pentru a-si imbunatati bicicleta. Avand avantajul teritoriului muntos, pasionatii de ciclism din Brasov pot sa parcurga cele mai frumoase poteci de munte folosind biciclete mtb cumparate de la acest magazin. Nu numai ca bicicleta reprezinta un mijloc de tansport de incredere, dar este si o modalitate de a te mentine sanatos.

Magazinul cu biciclete Brasov stie acest lucru si de aceea ofera cele mai bune preturi pentru produsele lor, astfel incat clientii pot cumpara o bicicleta noua cu preturi pornind de la 999 lei, iar pentru cei care fac cariera din acest sport, Probike ofera cele mai sofisticate modele, la preturi care depasesc si 9000 Euro.

De ce tot mai multe persoane aleg bicicleta ca mijloc de transport?

  1. Este usor de intretinut – o bicicleta nu iti va cere niciodata sa ii faci plinul, in cel mai rau caz trebuie sa ii umfli din cand in cand rotile, insa bicicleta nu consuma decat calorii.
  2. Cel mai bun remediu pentru obezitate – bicicleta nu numai ca este un mijloc de transport sigur si ieftin, insa este si unul foarte sanatos. Studiile din toata lumea confirma ca cei care merg cel putin 5 km pe saptamana cu bicicleta beneficiaza de un sistem imunitar mai puternic si au o ardere de grasimi sporita.
  3. O poti folosi in aproape orice anotimp – in functie de ce bicicleta ai ales sa cumperi, trebuie sa stii ca o poti folosi aproape in orice sezon. Pentru cei care doresc sa faca acest lucru este recomandata bicicleta mountain bike, deoarece este mult mai fiabila pe zapada datorita cauciucurilor speciale.

Cand cumperi o bicicleta trebuie sa ai aceste trei avantaje mereu in minte, deoarece te vor ajuta sa iei o decizie inteleapta. De asemenea, o bicicleta mtb reprezinta o investitie de viitor. Inainte sa imi cumpar o bicicleta noua de la Probike.ro, obisnuiam sa o folosesc pe cea a fratelui meu. Desi era printre primele modele de biciclete mtb aparute in Romania anilor ‘90, functiona la fel de bine ca atunci cand a cumparat-o prima data.

Un tip de biciclete care imi plac foarte mult sunt cele clasificate “fatbike”.

Bicicletele de tip Fatbike apartin categoriei Mountain Bike. Aceasta bicicleta montana speciala este caracterizata prin faptul ca are anvelope deosebit de late, care dau bicicletei un plus de aderenta pentru tractiune.

Latimea anvelopei este de pana la 12cm. Aceasta corespunde aproximativ cu latimea pneurilor de biciclete de la doua la trei ori fata de o bicicleta montana conventionala. O alta caracteristica speciala este faptul ca anvelopele de pe Fatbike sunt umflate numai cu 1 bar presiune aer. Bicicleta Fatbike nu numai ca are o aderenta extraordinara pe teren, ci ofera si foarte mult confort in timpul calatoriei datorita arcului care actioneaza asupra elasticitatii anvelopei. Datorita anvelopei largi și presiunii scazute a aerului, Fatbike poate sa absoarba cu usurinta orice soc provocat de denivelari si gropi. Adaptarea perfecta pentru teren ofera, de asemenea, un nivel ridicat de siguranta pe drumuri de munte pentru incepatori.

 

In plus, furcile de suspensie sunt disponibile pentru tranzactionare, astfel incat sa se asigure o suspendare suficienta. Pentru un rulment de tip Fatbike, manivela, furca și alte parti mecanice, care trebuie adaptate la noile dimensiuni și la geometria speciala, ar trebui, de asemenea, sa fie clare.

 

Fenomenul Fat biking a crescut in popularitate, nu doar pentru ca este unul distractiv si permite participarea la competitii in toate cele 4 anotimpuri – dar si pentru ca este un antrenament foarte bun pentru cei care vor sa slabeasca. Ciclismul este deja un exercitiu excelent, arzand aproximativ 650 de calorii pe ora in conditii normale. Atunci cand practici fat biking, arderile de grasime se dubleaza mai mult deoarece rotile mult mai voluminoase ale bicicletei imping utilizatorii sa foloseasca mai multa forta si drept urmare se depune mai mult efort.

 

 

Magazinul Probike.ro de la Brasov are de oferit foarte multe produse, la preturi fara concurenta. Gama lor de biciclete este mereu accesibila, iar produsele provin de la producatori renumiti. Magazinul asigura biciclete atat pentru adulti, copii, chiar si biciclete speciale pentru dame. Echipamentele sunt omologate si de multe ori clientii pot gasi preturi promotionale sau biciclete care au in oferta si casca si protectie pentru membre. Hai la pedalat cu Probike.ro!

 

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top