Evenimente

Magie si Dans @ Congres Hall – Palas, 14 decembrie

Asociatia Speranta pentru Ingerasi si Stud Pass au deosebita placere sa va invite Sambata, 14 Decembrie 2013, la un eveniment caritabil de exceptie „Magie si Dans” ce va avea loc la Palas Mall, incepand cu ora 18:00 la Congres Hall.
Va fi un eveniment deosebit care va spune o poveste despre daruire si magia sarbatorilor prin momente de dans oferite de scolile: Ansamblul Orpheas, Dance Energy, Tango Feliz, Universul Latino si de iluzionism unde invitatul special Vlad Grigorescu, finalist al show-ului Romanii au Talent, ne va purta catre o lume magica, plina de magie si suspans.

Scopul proiectului “Magie si Dans”, aflat la prima editie, este de a strange suma de 15.000 de euro pentru a sprijini copiii cu nevoi speciale din Iasi. Totodata, vom incerca din rasputeri sa transformam o poveste in realitate si anume sa contribuim la construirea unui centru de plasament privat pentru copii abandonați in spitale.

In timpul spectacolului ii veti urmari pe:
Vlad Grigorescu
In primul rand, Vlad este un ARTIST, unul dintre cei mai buni pe care ii are Romania in momentul de fata. Este cel care a dus magia la un alt nivel prin originalitate si prezentare. De fiecare data incearca sa transmita ceva. Totul are un mesaj ascuns, o morala, o idee care creeaza emotie si suspans.
In al doilea rand, Vlad este un ENTERTAINER. Sutele de ore pe scena, in fata oamenilor isi spun cuvantul. Stie cum sa incante publicul si reuseste sa creeze divertisment si amintiri de neuitat.
In al treilea rand, Vlad este un MAGICIAN care va face fiecare spectator sa se intrebe: „Oare cum este posibil?”.

Ansamblul Orpheas
Ansamblul este compus din tineri care se antreneaza cu pasiune pentru a transmite prin dans o parte din cultura si traditiile GRECESTI. Pe pasi antrenanti dansatorii reusesc sa anime si sa energizeze publicul. Ansamblul Orpheas a sustinut spectacole de success la nivel national si international.

Dance Energy
Scoala „Dance Energy” ofera publicului un show incendiar pe stiluri de dans latino si clasice. Dansatorii transmit pasiune si energie prin miscarile lor si reusesc sa transmita publicului o emotie care incanta si creeaza o atmosfera speciala. Dansul inseamna inseamna pentru cei de la Dance Energy un mod de viata.

Tango Feliz
Dincolo de limbajul sec al cifrelor, privind in urma cu nostalgie, vedem cum, pe urmele pasilor nostri s-au adunat o multime de lucruri minunate: prietenii noi, momente de comunicare calda de la suflet la suflet, de cunoastere dincolo de cuvinte si multe clipe unice, create de acest adevarat magician al vietii care este TAGOUL.

Universul Latino
Scoala Universul Latino Dance, este prima scoala din Iasi care incepand cu noiembrie 2010 ofera in exclusivitate cursuri de dansuri caraibice SALSA, BACHATA, MERENGUE. Cursurile sunt deschise tuturor persoanelor care iubesc sa se distreze dansand intr-o atmosfera placuta si antrenanta, indiferent de varsta.

Va asteptam incepand cu ora 17:40 la Palas Mall, sala Congress Hall. Evenimentul va incepe la ora 18:00, accesul în sala nu este permis dupa inceperea spectacolului.

PROGRAM
17:40 – 18:00 Sosirea invitatilor
18:00 – 18:10 Poveste magica
18:10 – 18:20 Intre vis si realitate cu Ansamblul Orpheas
18:20 – 18:30 Fulgi de zapada cu Dance Energy
18:30 – 18:40 Improvizatie, leading si feeling cu Tango Feliz
18:40 – 18:50 Flacarile pasiunii cu Universul Latino
18:50 – 19:05 Ingerasii de Craciun
19:05 – 19:40 Spectacol incendiar de magie cu Vlad Grigorescu (finalist Românii au Talent)

Participarea se face pe baza unei invitatii speciale. Poti primi si tu o invitatie la evenimentul Magie si Dans in schimbul unei donatii de minimum 50 de lei. Locurile sunt limitate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top