Evenimente

PR Tea de Iași, 4 decembrie

PRIME Iași se pregătește de o nouă ediție a proiectului PR Tea de Iași, ce va avea loc în data de 4 decembrie 2013, la Librăria Cărturești din cadrul Palas Mall. Cea de-a 10-a ediție îi va avea invitați pe Emanuela Oprișan-organizator evenimente și Diana Sanda Mihalcea- moderator tv. Studenții înscriși vor putea să găsească răspunsuri întrebărilor legate de organizare de evenimente și importanța crucială a canalelor media în etapa de promovare a unui eveniment. De-a lungul timpului PRIME Iași a încercat să ofere studenților posibilitatea de a cunoaște cât mai bine domeniul pentru care se pregătesc și să reușească să completeze cât mai armonios cunoștiințele teoretice.

Cadrul informal, prezența ceaiului cu aromă de PR, va fi de această dată susținut de tema propusă PR&Event tips&tricks de la Emanuela Oprișan si Diana Sanda Mihalcea, și de entuziasmul studenților care se dovedesc viitori specialiști prin implicarea meritorie de care dau dovadă.

Aceștia vor putea să se înscrie accesând pagina oficială de facebook PR Tea de Iași și completând formularul ce va fi lansat odată cu startul înscrierilor(28 noiembrie 2013). Selecția va fi bazată pe consistența întrebărilor celor înscriși, iar numărul de locuri disponibile în cadrul evenimentului este de 35 de persoane. Totodată, vor exista și premii pentru cei mai activi, iar ceaiul cu aromă de PR se pregătește să împânzească obișnuințele cotidiene ale studenților.

Datorită parteneriatului cu Librăria Cărturești din Palas Mall, studenții se vor bucura de o experiență ce va îngloba prin intermediul specialiștilor invitați Comunicarea și Relațiile Publice, creativitatea, alături de sentimentul de sărbătoare pe care PRIME Iași îl trăiește cu cea de-a 10-a ediție. Am crescut cu timpul și am învățat că orice e posibil prin forțele proprii, cu multă muncă și dăruire. Fiecare dintre noi suntem o poveste de viață, cu greșeli și învățăminte de care ne vom aminti și atunci când greșelile nu ne vor mai fi permise.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top