casti de copiat
Diverse

Mai bine sa previi, decat sa tratezi!

Asa este bine sa faci in viata, in orice situatie: sa fii precaut sa faci tot ceea ce se poate sa te asiguri inainte, fiindca dupa ce imbolnavirea s-a produs, este mai costisitor sa te tratezi.
O polita preventiva de asigurare sanatate OVB este mult mai ieftina decat costul intreg al spitalizarii in caz de imbolnavire.
Banii indreptati catre sanatate nu sunt irositi, cum se crede in mod eronat. Oamenii stau mereu in cumpana, cand este vorba de asigurari fiindca se gandesc ca nu vor avea nevoie de ele si au achitat luna de luna suma stabilita. Dar, daca vei fi sanatos, iti strica niste bani?


Ovb Romania mediaza cele mai avantajoase asigurari de sanatate din tara fiindca sunt valabile in mai multe situatii:
1. In caz de boala, primesti ingrijiri in cele mai bune clinici din tara, cu aparatura ultramoderna folosita la scara mondiala si personal care participa la congrese si simpozioane de specialitate in toata lumea. Firma iti deschide usile celor mai bune spitale, in care nu poti intra numai cu asigurarea de la stat.
Din dragoste pentru sotia ta, ii poti face si ei asigurare facultativa de sanatate. Trebuie sa fiti siguri ca veti beneficia de ingrijire premium in cazul in care veti lua un microb. Boala intra pe usa lasata deschisa a unui organism vulnerabil, iar microbii sun omniprezenti ca in poezia Bacilul lui Koch:
“Bacilul despre care aş vrea să vă vorbesc
Se află-aici în sală… ştiu bine că m-ascultă,
Dar nu vrea să-şi trădeze prezenţa lui ocultă.

Intrarea n-a plătit-o fiindcă-i mititel,
Dar unde-i lume multă acolo e şi el!”
2. In cazul unui accident si a pierderii capacitatii de munca. Din sumele achitate luna de luna se stabileste o pensie lunara ca sa permita supravietuirea, lucru valabil si in cazul asigurarii de viata, care nu este valabila doar dupa moartea celui care o face, cum eronat se crede. Cand nu te poti ridica din pat si ai nevoie de tratamente si de ingrijire speciala, atunci intelegi cat de buna este o asigurare de sanatate!
3. La batranete, dupa iesirea la pensie. Daca esti norocos si nu stii ce este boala, primesti banii inapoi, adica esti premiat de catre asiguratori. Asta da veste grozava! Ei nu te ajuta numai cand esti grav bolnav si nu achita suma prevazuta in asigurarea de viata apartinatorilor, ci iti dau cu drag banii inapoi, daca nu ti s-a intamplat nimic.
In afara acestor asigurari Ovb, firma cu experienta in domeniul asigurarilor pe piata internationala de 40 de ani si in Romania de 12 ani, mai are si alte tipuri de asigurari:
– De viata, valabila si in caz de imbolnavire grava si pierderea totala sau partiala a capacitatii de munca. Suma este returnata la sfarsitul perioadei de asigurare si in cazul in care asiguratul este bine, sanatos.
– De locuinta. Este pacat ca oamenii nu acorda importanta necesara asigurarii locuintelor lor, fiindca suma care se achita lunar nu este mare, iar asigurarea primita in caz de incendiu, inundatie, vant puternic permite reparatia sau reconstructia.
– De pensie facultativa.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top