Diverse

Mana este un blestem, dar se trateaza cu fungicide

A ploua mult in ultimul timp si nu se exagereaza, cand in ziare si la televizor apar titluri de genul Romania sub ape, Apele nu inghit tara. Preturile la legume si fructe vor exploda, fiindca tot ce a scapat de la grindina risca sa fie atacat de mana. Mana este un flagel care carbonizeaza plantele verzi si frumoase si lasa in urma sa dezastru!
Se spune ca taranul este iubit de Dumnezeu, fiindca prin munca grea isi ispaseste din pacate si divinitatea il intelege, cand el lucreaza si in zi de sarbatoare.
Se si spune in folclor ca:„Fanul nu are sarbatoare”. Se munceste greu in agricultura? Sa analizam impreuna!

Dupa ce se ara, pamantul se marunteste si se uniformizeaza. Nu poti semana in galiile acelea mari, mai ales daca din cauza caldurii au devenit bolovani. Noi punem cartofii pe santuri drepte, destul de adanci, sa ii putem acoperi bine cu pamant, sa nu ii manance animalele salbatice.
Dupa semanat, urmeaza obligatoriu doua prasile, cu mare atentie la facutul cuibului, care trebuie sa fie mare.
Toate acestea le faci pe vant si soare, nu mai lucrezi numai in cazul in care ploua tare.


Daca nu ii prasesti la timp, dupa nu mai poti, fiindca se culca si se pot rupe tulpinile. E cumplit ca dupa atata munca, sa te trezesti cu plantele arse de mana!
Iti pare rau si de cheltuiala: costul semintei si al lucrarilor, munca ta, dar si de plantele care aratau foarte bine.

De mana, partea superioara a plantei se topeste pur si simplu, inainte de maturizarea tuberculilor, iar acestia se clocesc in pamant.
Rosiile din care sperai sa faci bulion si suc au aceeasi soarta. In cazul in care au apucat sa infloreasca si au iesit chiar rosii mici si verzi si te gandesti ca le salvezi, culegandu-le de mici si bagandu-le la murat, te inseli amarnic! Se innegresc chiar si culese. Mi s-a spus acest lucru, dar nu l-am crezut si l-am verificat, cand am crezut ca in acest fel, voi salva o parte din munca si cheltuiala.
La primul semn de mana, comanda fungicide de pe site-ul magazinului Esenzi.ro!

Primesti substantele la 3 zile dupa plasarea comenzii si imediat sa prepari solutia si sa incep sa stropesti cultura! Uite, poti cumpara un produs universal-valabil si pentru legume si pentru pomii fructiferi, sa salvezi fructele.
ALCUPRAL 50 PU costa 45 de lei, dar efectele sale sunt magice, fiindca iti salveaza:

-tomatele. In afara de mana, are efect preventiv in cazul patarii pustulare si basicarii. Da, vreti sa aveti rosii sanatoase din care sa obtineti cel mai bun suc sau bulion? Pregatiti solutia si stropiti cultura!

-castravetii. Stropirea fereste de mana si patarea legumelor.

-vita-de-vie, ceapa si cartofii sunt imuni la mana, daca se aplica la timp aceasta solutie, conform instructiunilor.
-fasolea scapa de arsura comuna.


Produsul este foarte bun si pentru urmatorii pomi fructiferi: gutuiul, parul, marul, ciresul, prunul si visinul. Cu ALCUPRAL 50 PU, pomii scapa de rapan, de patarea frunzelor, de focul bacterian si de ciuruirea frunzelor.

Magazinul online.ro Esenzi.ro negociaza pretul in cazul in care clientul comanda o cantitate mai mare de produse. Pagina virtuala a magazinului este foarte bine structurata, descrierile produselor fiind complete. De asemenea sunt prezentate si produse inrudite intre ele ca omul sa poata alege perfect. In cazul in care nu se descurca, nefiindu-i suficiente informatiile de pe site, se poate solcita consultanta in vederea alegerii produselor ideale.

Esenzi.ro are grija de oamenii care muncesc si de plantele lor, fiind aprovizionat pentru toata gama de boli si de daunatori. Si plantele au o multime de probleme, dar stiinta a descoperit substantele care inlatura disfunctiile.

Avem nevoie de fructe si legume, daca suntem producatori idividuali si de produse pe care sa le vindem in piata si care sa ne amortizeze cheltuielile in calitate de fermieri.
Un gradinar responsabil nu isi paraseste plantele cand este seceta, cand sunt atacate de daunatori sau se imbolnavesc grav.
Ai liber la fungicide si esti ajutat sa iti salvezi recolta in care ai investit financiar si moral. Sa fim recunoscatori oamenilor de stiinta care au descoperit cum sa combata bolile si daunatorii ca noi sa avem fructe fara pete, sanatoase, gustoase si sa putem sa le oferim si celor dragi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top