Diverse

Pantofii clasici nu vor iesi din moda

Dacă pantofii sunt punctul tau slab atunci când vine vorba de cumpărături și pur și simplu nu poți spune nu la ultima pereche a momentului, atunci probabil că ai o cantitate jenantă de opțiuni de încălțăminte din care să alegi. Și nu te învinovățim. Pantofii pot transforma imediat aspectul oricărui ansamblu într-o singură lovitură și se potrivesc cu piciorul, indiferent de ce zi ai.

Dar, în plus față de toate acele perechi trendy, aveți și un repertoriu clasic de pantofi, care este testul timpului? Dacă nu, este posibil ca e timpul să vă actualizați dulapul cu câteva elemente esențiale. Permiteți căutării unice să înceapă cu aceste perechi de pantofi care nu vor ieși din moda.

  1. Pantofii cu toc clasici negri

Pantofii cu toc inalt BlackLory  sunt o necesitate pentru fiecare femeie.  Pantoful clasic negru nu va iesi niciodata din moda. Poți să ii poți purta cu  acea rochie neagră mică sau la un costum de afaceri sau blugi skinny cu blazer. Indiferent dacă purtați acesti pantofi la o gala , la o petrecere de cocktail sau la un brunch, veți dori să vă asigurați că investiți într-o pereche care e versatila și  are o înălțime a tocului pe care o puteți gestiona bine. Trebuie doar să vă îndepărtați de escarpenii de tip platformă. Acestia nu sunt clasici.

  1. Balerinii

Pantofii cu talpa plata vin în toate formele și dimensiunile și culorile, dar nu exista ceva mai clasic decât balerinii. Ori de câte ori picioarele dvs. simt durerea de prea multe zile în pantofi stiletto, acesti pantofi nu sunt altceva decât un har salvator. Asigurați-vă că perechea pe care o aveti nu este prea prețioasă; simplu este mai bine aici. Puteți  sa ii purtati la aproape  la orice și sunt deosebit de grozavi cu pantaloni și blugi ușor răsuciți, tăiați, care sunt în prezent in trend.

  1. Slippers – tip mocasini

E un clasic modern pe care probabil că nu vrei să-l scoți când te duci acasă. Lustruiti si  suficient de sofisticati, ei pot fi asociati cu orice, de la pantaloni scurți până la blugi sau la o rochie de seară. Da, o rochie de seara – adauga un pic de inspiratie masculina care este incredibil de chic.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top