Evenimente

Mano @ Club Embargo, 14 decembrie

Mano @ Club Embargo, 14 decembrieMiercuri 14 Decembrie – Mano – rezidentul Kudos Beach din Mamaia va fi invitat pentru On’Off DJ School Showcase in Club Embargo Iasi.
Mai mult decat atat, Mano este favorit la castigarea a doua categorii din cadrul premiilor Nights.ro: “Cea mai mare ascensiune in 2011” si “Cel mai bun DJ rezident roman in 2011”.

Pentru Mano, totul a inceput in 2005 in orasul natal Husi. In 2009 devine rezidentul fostului Hypnotic, din Iasi, unde reuseste sa imparta pupitrul cu aproape toti DJ-ii mari romani cat si cu artisti straini precum Satoshi Tomiie, Simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm sau Tom Clark.

In 2010 face warm-up pentru Nic Fanciulli si Mark Knight, care l-a caracterizat ca fiind “excelent”. In acelasi an este inclus in grila de programe One Underground cu un set saptamanal.

In 2011 este prezent la “revelionul clubbing” de 1 mai, atunci mixand pe plaja Kudos, din Mamaia pentru prima data. Mai mult, o data cu vara lui 2011, Mano devine chiar rezidentul plajei Kudos, bifand aici importante gig-uri alaturi de cele mai importante nume ale scenei de profil romanesti dar si impreuna cu artisti de peste hotare. Toamna lui 2011 ii aduce evenimente in cluburi ca La Mania (Mamaia), Space (Bucuresti), Barocco (Bucuresti), Divino (Galati) impreuna cu Audiofly.

Mano poate fi ascultat in fiecare vineri la Dance FM incepand cu ora 23:00.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top