Evenimente

Remember the Prohibition @ Embargo, 24 februarie

afis-embargo-joi-24-feb-copyJoi 24 februarie Club Embargo (situat la adresa strada Sf. Sava nr. 10, in spatele Primariei Iasi (in locul fostei Qvinta Caffe) va invita incenad cu ora 22:00 la o super petrecere numita “Remember the Prohibition”.
Prohibitia din SUA, cunoscuta ca si Experimentul Nobil, a avut loc in perioada 1919-1933, pe parcursul careia au fost interzise vanzarea, productia si transportul de alcool, la nivel national, prin Amendamentul 18 din Constitutia SUA.
Desi controversata, Prohibitia s-a bucurat de o larga raspandire, fiind sustinuta de grupuri diverse, printer care si celebrul Ku Klux Klan, dar beneficiind de sprijin mai ales din partea femeilor.

Aceasta petrecere este dedicata pentru a ne aduce aminte de vremurile, in care barbatii savurau whiskey-ul sec acompaniat de un trabuc si femeile isi ascundeau ochii sub dantela capelor, servind un rafinat cocktail; vremuri in care bretelele si palariile erau obligatorii.
Prin “Embargo” s-a creat singurul loc de petrecere in amintirea prohibitiei si vremurilor in care bautura era periculoasa si sexul era sigur.

Un eveniment marca Colibri Events.
Mandatory Dress Code: 30’s + Red Accessories
Informatii si rezervari la 0757 745 012 si 0743 574 346

[fblikebutton]
afis-embargo-joi-24-feb-copy

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top