Evenimente

Mara study, ghidul tau in lumea poliglotilor

In prezent, ca sa ai succes este necesar sa stii nu una, ci doua-trei limbi straine pe care sa le vorbesti perfect. Limbile straine nu se invata din carti, ci conversand cu oameni care nu stiu romaneste, iar tu nu ai posibilitatea sa amesteci doua-trei cuvinte romanesti la zece cuvinte in limba germana sau in limba engleza.

Tocmai de aceea adevarata proba a stapanirii limbilor straine se da cand te duci in excursie in strainatate si ceri informatii in limba respectiva, comanzi de mancare la un restaurant, ceri nota de plata si faci cumparaturi, negociezi cu vanzatorii si furnizorii de serviciu, cand este cazul. Sunt tari ale lumii in care vanzatorii se simt ofensati, daca nu negociezi cu ei.
In tara ta, in compania romanilor este mai dificil sa inveti o limba straina pe care sa o folosesti corect 100%, de aceea daca doresti sa experimentezi o metoda noua de care toti cursantii sunt multumiti pe deplin, intra pe https://www.mara-study.ro/programe/cursuri-de-limbi-straine!

Ce are special noua metoda?

1. Cursurile sunt clar stabilite, in functie de obiectivul pe care si l-a fixat cursantul.
2. Activitatea se desfasoara in tari straine, iar lectiile sunt predate de nativi, de aceea nu vor fi discordante nici in ceea ce priveste pronuntia, nici regulile de gramatica.
Desi pare simpla, engleza ramane o limba speciala, care are dificultatile ei de pronuntie. Grupul de litere th da mari batai de cap celor care vor sa invete aceasta limba si l-am auzit pronuntat in cel putin trei feluri.
3. Se imbina studiul cu excursiile si activitatea de invatare este perceputa ca fiind relaxare, face parte din concediu, nu ca o obligatie.
4. Solicita gandirea si adoptarea sistemului de gandire al englezilor. Se spune ca nu poti vorbi foarte bine o limba straina, pana nu gandesti cum gandesc oamenii respectivi.
In prezent, cursurile de limbi straine au loc in tarile: Austria, Bulgaria, Canada, Cipru, China, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Insulele Caraibe, Irlanda, Italia, Japonia si Malta. Pentru tineri se organizeaza si tabere internationale in care comunicarea se desfasoara numai in limba respective si se intelege ca participantii vor avea un castig imens.

Dupa cum se poate vedea, exista numeroase oferte tentante pentru tineri si in afara cursurilor de limbi straine, de pe site-ul de mai sus, doritorii se pot inscrie la:

-tabere internationale
-tabere academice
-tabere scolare organizate pentru grupuri care doresc sa faca si cursuri cu nativi
-tabere sportive
-tabere de arta
-licee in strainatate.

Un artist bun care doreste sa aiba succes la scara internationala, trebuie sa stie limbi straine. Chiar si in Romania, un solist care se respecta trebuie sa stie slagare internationale, pe care sa le interpreteze impecabil.

Unui sportiv care ia o medalie la o competitie internationala, i se iau interviuri in engleza si este ideal sa stie doua-trei limbi de circulatie internationala.
Este grozav de bine sa stii ca te duci cu copiii in Malta si in timpul celor 2 saptamani petrecute acolo, ei nu rup definitiv legatura cu scoala, fiindca i-ai inscris la cursuri de limbi straine. Castigul este dublu, fiindca vin imbogatiti spiritual, dar si cognitiv.

In afara faptului ca invata lucruri noi, acolo, ei au posibilitatea sa isi verifice cunostintele de limbi straine acumulate, discutand cu localnicii.
In alte state, deja conversatiile in limba engleza sunt obisnuite pe strada, in Romania ne multumim sa le raspundem strainilor care intreaba ceva si sa obtinem note mari la examenele scrise. Se stie engleza si in tara noastra, pacat ca nu se vorbeste cursiv, ci ocazional si in mare parte cunostintele se pierd in acest mod.
Invatam limbi straine sa ne facem intelesi de catre cei din jur si nu in scopul de a traduce texte din manualele scolare. Proba de comunicare mi se pare definitorie, fiindca am intalnit oameni care stiau regulile gramaticale pe de rost, dar nu puteau sa le aplice corect in comunicare.

In loc sa iti obligi copiii sa mearga la cursuri in timpul vacantei si sa se simta pedepsiti, mai bine va duceti voi la cursuri in strainatate si vor dori si la anul.
Strategia functioneaza si da roade. In cazul in care nu v-ati despartit niciodata de copilul vostru, este timpul sa experimentati acest lucru, fiindca va prinde bine si voua si lui.
Daca nu doriti sa il lasati singur, mergeti impreuna cu el, iar cat este la cursuri, va faceti program de voie sau il asteptati la hotel.
Conceptul invatarii limbilor straine in afara tarii reprezinta solutia ideala, de aceea profitati de faptul ca exista si in Romania si planificati din timp totul.
Limbile straine, abilitatile de operare pe computer si permisul de conducere vor fi in viitor conditii elementare de angajare.
Asigurati-i copilului vostru viitorul investind in educatia lui.

Mara-study.ro are experienta si un portofoliu bogat, iar clientii in semn de multumire le trimit poze cu amintirile lor din tabara.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top