Diverse

Newmediacasting iti poate valorifica talentul

Astazi am participat la o serbare cu peste 300 de copii care ne-au incantat cu colindele si obiceiurile de iarna prezentate. In spatele regalului de 2 ore a stat o munca titanica. Am auzit anumite colinde interpretate de 3-4 ori.

Mai intai a aparut grupul condus de unul dintre cantaretii renumiti din zona. Costume identice, voci lucrate, zambete la purtator, chipuri frumoase. Au interpretat Galbena gutuie.
Este un colind frumos care emotioneaza si prin versuri, dar si prin linia melodica. La iesirea din scena, grupul a fost aplaudat. Poate ca de vina era si galagia de la intrarea in sala, poate ca ei nu au cantat la aceeasi inaltime ca prima data cand i-am ascultat, cert este ca imi place sa ma delectez cu momentul care le surclaseaza pe toate celelalte, care este de departe cel mai bun si culege ropote de aplauze.

Si deodata a aparut ea, copila minune, care intrecea cantaretii care si-au facut din asta o profesie. Ne-am ridicat pe rand unul cate unul, pana toata sala o ascultam fara sa miscam.
Avea un glas de inger si cobora si urca vocea cu lejeritate. Ne-a daruit o Galbena gutuie cum de putine ori mi-a fost dat sa aud interpretand pe cineva.
Era fetita unei colege, eleva in clasa a V-a. M-am gandit ce bine ar fi ca regizori mari, organizatori de spectacole sau agentii care fac publicitate sa auda aceasta voce curata de copil, dar sigura si sa o foloseasca.

Aveti un copil atat de talentat, incat sa ridice sala in picioare? Valorificati-i talentul la maximum si scoteti-l in fata, fiindca este pacat sa nu daruiasca si celor din jur talentul sau.
In calitate de parinti, il puteti inscrie in baza de date de pe site-ul https://www.newmediacasting.ro pe copilul talentat, iar in acest mod poate face rost de bani de buzunar. Nu este gresit sa invatam copiii sa isi castige banii de care au nevoie prin talentele lor si in acest fel se pot lansa si in lumea spectacolelor. Adolescentii vad haine scumpe de firma, isi doresc anumite parfumuri si cei mai prevazatori isi pun bani bine sa aiba pentru concedii sau pentru facultate. Parintii ii pot incrie in baza de date a agentiei Newmediacasting.ro si isi pot lua timp sa le supravegheze evolutia, sa nu se intample nimic cu ei.
Ce avantaje aduce inscrierea in baza de date a unui copil sau adult?

1. Posibilitatea de a face reclame. Am vazut multi copii interpretandu-si rolurile perfect, indiferent de produsul sau serviciul promovat. Sunt topita dupa fetita frumoasa care isi duce bunicul la medic sa ii puna un aparat auditiv, sa ii poata spune ca il iubeste, iar el sa o auda.
Ma uit cu placere la reclama. Tin minte la fel de bine o fetita la fel de frumoasa si de talentata, care ii dadea branzica unui vitelus, sa creasca mai mare.
Reclama aduce venituri frumoase si cu putina concentrare poate fi finalizata in doua-trei zile.

2. Posibilitatea de a juca in filme. Pentru inceput, cei din baza de date ar trebui sa fie fericiti si sa faca figuratie. Un regizor atent cauta chipul si atitudinea de care are nevoie in marea de chipuri. Stiu exemple de figuranti care au primit rolul principal si au facut cariera, fiindca au corespuns viziunii regizorului.
Exista actori mari care au facut cariera la Hollywood, fara sa aiba studii de specialitate. Talentul si munca de calitate primeaza, iar studiile se pot face si dupa aceea.

In prezent, in baza de date a agentiei prezentate mai sus, sunt 100 000 de membri, iar cei care au nevoie vizioneaza portofoliile acestora, in special pozele de pe site si materialele video.
Cei care cauta figuranti, prezentatori, modele pentru reclame gasesc pe site ceea ce doresc, iar cautarea nu dureaza mult, fiidca cei incrisi in baza de date sunt selectati pe categorii.
Consider ca este bine sa te inscrii pe site inainte de a da admitere la actorie, fiindca pana vei fi declarat student la Actorie poti avea un palmares bogat.
Tot ce faci pentru promovarea talentelor si imaginii tale este benefic. Daca iti doresti sa cuceresti scena mai tarziu, debuteaza ca figurant intr-un film sau ca model intr-o reclama. Si o prezentare de moda te ajuta foarte mult, fiindca vei sti sa ai tinuta potrivita pe scena, sa iti gestionezi emotiile.

Agentia prezentata de mine mai sus poate fi o sursa de venituri suplimentare pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru copiii nostri.
Imaginati-va ca si banii sunt buni, dar si portofoliul pentru cineva care doreste sa devina cunoscut!
A fost suficienta vocea aceea auzita la serbarea de colinde care mi-a ravasit sufletul sa inteleg ca si eu trebuie sa ma inscriu in baza de date a agentiei, fiindca ma va ajuta sa imi indeplinesc o dorinta.
In prezent, pe scena este nevoie de oameni obisnuiti si sunt promovati cu drag, daca muncesc mult si mai ales au talent.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top