Evenimente

Maraton @ Complex Sunrise, Ciric, 31 Mai

Maraton @ Complex Sunrise, Ciric, 31 Mai
O traditie frumoasa a inflorit la Iasi de cateva primaveri incoace – Maratonul de inceput de an, in aer liber, la soare si iarba verde. Artistii, indiferent daca ii cunosti de ani de zile sau sunt pentru prima data in Romania, iti aduc de fiecare data sound-uri noi, ultimele lor creatii si cele mai noi productii, iar natura din jur ofera petrecerii aerul ala de “in sfarsit e vara”, vacanta si libertate.

Maratonul e party-ul unde bucuria ne uneste pe toti pentru ca pe toti ne aduce la un loc muzica, dansul, placerea de a ne regasi si de a trai aceste noi momente impreuna.

△ Muzica – Bucurie – Impreuna unul △

Nimic nu se compara cu muzica live unde trairea e mai puternica asa ca anul asta o punem in scena si ii dam toata atentia, iar daca tot am observat ca la rasarit ne creste cheful de dans, am zis sa facem si o scena de zi pentru cat e duminica de lunga!

In total, peste 18 artisti vor concerta pe malul lacului Ciric la prima editie Maraton din 2014!
Complexul Sunrise Ciric este locatia care va acomoda cele 3 scene ale petrecerii – scena electro, scena cantarilor live si zona de zi (Sunday stage).

Electro Stage
Francesco del Garda
Raresh
Barac
Dubsons
Stephen Moto

Live Stage
Subcarpati
Argatu’
Marwan
Keeble
Kaze

Sunday Stage
Vera
Cristi Cons
Vincentiulian
___________________________________________________________________

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!
_________________________________________________________________

ATENTIE
Accesul se va face incepand cu ora 22:00.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Accesul in locatie se va face doar pe baza biletului de intrare, a invitatiei sau a bratarii de acces primite de la organizatori.
Biletul in avans garanteaza accesul la orice ora in timpul noptii. Biletul cumparat in avans, garanteaza de asemenea si accesul la petrecerea din timpul zilei. Accesul se va face pe baza bratarii primite in timpul noptii. Va rugam sa o pastrati intacta.
Castigatorii unor concursuri vor putea intra in locatie doar daca figureaza in baza de date si prezinta un act de identitate valabil pentru a putea fi identificat.

Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 23 mai. Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant Maraton, nu sunt valabile.

Maraton @ Complex Sunrise, Ciric, 31 Mai

———————————————————————————————————–!!!
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
———————————————————————————————————

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top