revelion iasi 2020
Evenimente

Maratonul Speakerilor @ Congress Hall Palas, 27-28 noiembrie

Maratonul Speakerilor @ Congress Hall Palas, 27-28 noiembrieCongress Hall Palas are deosebita plăcerea de a vă invita la un eveniment unic: Maratonul Speakerilor.
Pentru prima oară în nord-estul ţării, cei mai buni traineri şi coacheri din România îţi arată paşii de succes în dezvoltarea profesională şi personală.
Dacă eşti om de afaceri, reprezentant al unei companii mici sau mijlocii, lucrezi în domeniul vânzărilor sau eşti student la o facultate cu profil business, te aşteptăm pe 27 şi 28 noiembrie 2013 la Palas Congress Hall, Sala Chopin, pentru a afla drumul spre reuşită.

Excelenţa în leadership, psihologia motivaţiei, tehnici de negociere, vânzări într-un mediu competitiv, resurse de training & assessment, primii paşi în cariera financiară – sunt doar o parte dintre temele abordate de specialişti, programe implementate cu succes de marile companii multinaţionale.

Ambele seri se vor incheia cu degustare de vinuri si branzeturi, in acorduri de clarinet si pian.

Maratonul Speakerilor @ Congress Hall Palas, 27-28 noiembrie

Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall, valoarea acestora fiind de 30 lei/zi, pentru 8 ore de workshop-uri antrenante sau de 50 lei/pentru 16 ore de curs în cele două zile ale evenimentului.

Maratonul Speakerilor @ Congress Hall Palas, 27-28 noiembrie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top