Stiri

MARC O’POLO a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Palas a adăugat în portofoliul său încă un brand consacrat, de renume internațional. MARC O’POLO este noua destinație de fashion exclusivistă, în premieră nu doar pentru Iași, ci pentru întreaga regiune de nord-est a țării. Noua locație le propune iubitorilor stilului casual modern și nu numai colecții vestimentare și încălțăminte, atât pentru el, cât și pentru ea. Pe lângă noua locație din Palas Iași, în rețeaua națională IULIUS, MARC O’POLO este prezent și în Iulius Mall Cluj.

Un nou brand așteptat de ieșeni a fost inaugurat la etajul 1 din Palas Mall. MARC O’POLO a deschis primul său magazin din regiunea de nord-est pe o suprafață de aproximativ 200 mp și propune piese vestimentare high end, atemporale, dar cu detalii deosebite, destinate atât femeilor, cât și bărbaților care se exprimă liber. „Grație localizării în centrul orașului și gamei diverse de facilități oferite, Palas reprezintă locația ideală pentru a fi aproape de clienții noștri”, a spus Carsten Lehnen, Managing Director MARC O’POLO România.

Oferta magazinului este completată de încălțăminte sport și casual, dar și cu o selecție de accesorii în trend, cum ar fi genți, eșarfe, curele și articole de sezon.

„MARC O’POLO este un brand apreciat de toți cei care adoptă un stil vestimentar casual, mereu în tendințe și care pune accent pe materiale sustenabile. Primul magazin al brandului MARC O’POLO din rețeaua IULIUS a fost inaugurat anul trecut în Iulius Mall Cluj, iar acum a ajuns și la Palas Iași, locul preferat de retaileri pentru lansarea noilor lor concepte în întreaga regiune. Ne bucurăm că putem oferi experiența brandurilor high end pentru toți cei care își cultivă pasiunea pentru fashion”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Brandul internațional cu rădăcini scandinave MARC O’POLO creează haine pentru adepții stilului casual premium și este un etalon pentru segmentul pe care îl reprezintă. MARC O’POLO se ghidează după principiul „libertatea de a fi tu însuți” și propune ținute autentice pentru look-uri sofisticate. Fiind un brand orientat spre sustenabilitate, peste 60% din produse sunt din țesături organice. De altfel, materialele naturale, croiurile de înaltă calitate și detaliile speciale îl clasează ca fiind unul dintre brandurile de top din lume, care a câștigat milioane de fani pe întreg mapamondul.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile MARC O’POLO Modern CasualMARC O’POLO Denim, MARC O’POLO PureMARC O’POLO Shoes și Accesorii MARC O’POLO, precum și cele de licențe. Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional, în 39 de țări.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top