Stiri

Mars de protest fata de ofensiva militara din Gaza pe strazile iesene

Liga Islamica si Culturala din Romania, filiala Iasi, va organiza, marti, un mars de protest fata de interventia militara din Fasia Gaza, manifestarea urmand sa se desfasoare pe parcursul a doua ore, pe cateva strazi centrale din Iasi.
Marsul va incepe la orele 14.00, in fata Universitatii de Medicina si Farmacie. Ulterior, participantii se vor deplasa spre Palatul Culturii, unde a fost autorizat un miting”, a declarat, pentru newsin, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi, Andrei Trofor.
Potrivit reprezentantilor municipalitatii iesene, la protest, care se va desfasura pe traseul Universitatea de Medicina – strada Vasile Alecsandri – bulevardul Stefan cel Mare – Palatul Culturii, sunt asteptate peste 150 de persoane.
Liga Islamica si Culturala din Romania este o asociatie formata din studenti musulamani care invata la facultati romanesti. Asociatia s-a infiintat in 1990 si are ca principal obiectiv “corecta prezentare a fenomenului islamic”, potrivit site-ului oficial al organizatiei. Asociatia are filiale in principalele centre universitare din tara.

Via | 7est


Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top