Stiri

Daca vedeti cratere in asfalt, sunati la 0232.236.000

Oficialii din primarie incearca sa rezolve problemele aparute in mai multe zone din oras legate de starea asfaltului de pe sosele. Din cauza ca au fost identificate zone cu probleme, Citadin SA a inceput de ieri plombarea mai multor artere.

“Am pus in functiune statia veche, iar Citadin a inceput sa plombeze in mai multe zone ca pasaj Socola, in zona Selgros, la rondul vechi, pe strada Armeana, pe traversarea O. Botez si pe Vasile Lupu. Astea le facem astazi (ieri-n.r). Tona de asfalt costa in jur de 300 lei si ajunge sa acoperim o suprafata de opt metri patrati, cu o grosime de cinci centimetri. Mai avem probleme majore in zona Moara de Foc, unde este drum national. Citadin va intra sa repare si va trimite facturile catre Drumurile Nationale”, a precizat Mihai Chirica, directorul tehnic al primariei.
Totodata, iesenii pot suna la numarul de telefon 0232/236.000 pentru a semnala aparitia unor situatii ce tin de degradarea asfaltului. “Iesenii pot suna la acest numar al Comandamentului de iarna. Se va actiona in masura in care groapa reprezinta un real pericol pentru circulatie si daca temperaturile inregistrate o vor permite”, a mai spus Chirica. In ceea ce priveste iluminatul public, directorul tehnic a explicat ca in perioada urmatoare se va renunta la iluminatul ornamental montat cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, exceptand zona centrala. Mai mult, se asteapta ca factura pentru iluminatul public sa ajunga la 500 mii lei, in conditiile in care fara ornamente s-ar fi platit in jur de 250 mii lei. “Deja am inceput sa oprim instalatiile in mai multe zone. Va ramane cu siguranta zona centrala pentru evenimentele dedicate zilei de 24 ianuarie. Vom vedea daca inchidem si zona centrala pana pe data de 24 ianuarie”, a conchis Chirica.

Sursa: Cotidianul Buna Ziua Iasi | Autor: Ciprian Boaru

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top