Diverse

Masina de inchiriat Ford Focus

Dacă cineva v-a cerut să va gânditi la un hatchback tipic, mediu, de familie, vom paria că mașina la care ar fi cel mai probabil să va gânditi fi Ford Focus.

Nu numai că este distractiv sa conduceti o masina de inchiriat Ford Focus  , dar oferă de asemenea clientilor o varietate mare de variante – de la motoarele pe benzină cu turbocompresie fructuoase și totuși distractive până la motoare diesel economice.

Nu e de mirare, deci, că este cea mai bine inchiriata mașină de familie în acest moment. Dar cu o concurență puternică din partea Golfurilor Volkswagen, Seat Leon și Peugeot 308, precum și a altor masini, Focus va trebui să rămână la acelasi nivel dacă doreste să-și păstreze locul în față.

Există, de asemenea, o diferenta de nivel destul de mare de la marginea portbagajului până la podeaua portbagajului, ceea ce poate face dificilă încărcarea obiectelor grele.

Dacă doriți mai mult spațiu pentru bagaje și nu duceți pe cineva în spate, scaunele din spate pot fi pliate complet plate pentru a transforma interiorul într-un spațiu foarte util.

Nu există spatii mari de depozitare în partea din față, dar buzunarele existente sunt suficient de mari pentru a incapea o sticlă mare de apă.

Poziție bună de conducere este una buna și confortul general este unul decent

Autoturismele Ford cu echipari de varf oferă un confort sporit pe distanțe lungi, deoarece scaunele din față au un suport lombar reglabil.

Adevărat, Focus nu este la fel de bun la amortizarea loviturilor și gropilor ca alte modele, insa suspensia mai ferma ofera o placere mai mare a condusului.

De asemenea, nu există prea mult zgomot de vânt sau de zgomot exterior, astfel încât să puteți asculta cu ușurință stereo-ul fără a fi nevoie să mariti volumul.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top