Evenimente

Memorialul Lumânărilor Aprinse @ Parcul Copou, 18 mai

Memorialul Lumânărilor Aprinse @ Parcul Copou, 18 mai
De 17 ani, ARAS Iași îndeamnă comunitatea ieșeană la solidaritate și compasiune pentru persoanele afectate de HIV/SIDA. Memorialul Lumânărilor Aprinse este mai mult decât un simplu memorial de comemorare a victimelor SIDA. Anual, aproximativ 2000 de persoane se mobilizează pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a sprijini persoanele care trăiesc cu acest virus.

Un marș simbolic de comemorare a celor răpuși de nemiloasa SIDA, la care participă oameni de vârste, gen și nivel de educație diferite, reprezintă un real sprijin pentru persoanele afectate de acest virus. Le oferă sentimentul de siguranță și le dă un impuls să continue lupta împotriva bolii, știind că nu sunt singuri, că există cineva care este alături de ei și le oferă puterea de a trece peste cele mai dificile momente.

Comunitatea ieșeană poate reprezenta acest sprijin și își poate aminti de victimele SIDA prin participarea la această acțiune de comemorare. Fii și tu solidar, alătură-te cauzei și participă Duminică, 18 mai la Memorialul Lumânărilor Aprinse organizat de ARAS Iași. Activitățile la care vă invităm cu drag să participați sunt următoarele:

• Ora 19:00 – Marșul Tăcerii va începe din Parcul Copou (lângă Teiul lui Eminescu) și va urma traseul Bvd-ul Carol – Fundație – Bvd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt.
Pe Bvd-ul Ștefan cel Mare:
• Ora 20:00 – Aprindere de lumânări și desfășurare de quilturi
• Ora 20: 30 – Concert folk live
• Ora 21:15 – Lansare de lampioane

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top