Business

Meniu botez București – pachete specializate

doresc un meniu botez București

Botezul este un moment foarte important pentru o persoană care crește printre credincioși. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că botezurile în sine au un bagaj bogat de ritualuri și obiceiuri. Un meniu botez București are, de asemenea, propriile caracteristici și tradiții. Cu siguranță vor fi adulți la petrecere: rudele voastre, nașii bebelușului și părinții copiilor invitați. Ai grijă și de ei. Le poți servi salate, tot felul de gustări și chiar alcool. Răsfățul ar trebui să fie abundența de meniuri, alegând din meniurile oferite de bucătarii restaurantului NoName Events București. Odată cu nașterea unui copil, bucuria și fericirea, precum și botezul nu pot fi evitate. Atunci când mergi să închiriezi salonul de botez, ar trebui să specifici și sexul copilului. De ce este nevoie de acest lucru? Pentru că decorul trebuie să fie întocmai cu sexul copilului, chiar și în ceea ce privește decorul mesei de botez.

Meniul de botez

Bucătarii restaurantului NoName Events sunt adevărați magicieni și sunt pregătiți să facă prăjituri la comandă pentru botezul bebelușilor, îndeplinind toate cerințele și dorințele clientului în ceea ce privește alegerea umpluturii, designului, volumului și greutății. Poți fi siguri că datorită eforturilor bucătarilor și cofetarilor restaurantului București, vei primi un tort rafinat și frumos pentru botezul copilului, de care atât adulții, cât și copiii vor fi încântați.

Dar există și o serie de alte avantaje, care merită menționate pentru cei care doresc un meniu botez București. Ingredientele sunt proaspete și naturale. Pentru prepararea meniurilor de botez se folosesc alimente care sunt în perioada de valabilitate și sunt selectate ingrediente care au primit cele mai mari calificări de la nutriționiști și serviciile specializate.

Meniurile restaurantului NoName Events

Designul meniurilor de botez este uimitor. Aspectul magnific al preparatelor încântă întotdeauna oaspeții. Sunt implementate idei creative de orice complexitate, astfel încât botezul copilului tău să fie cât mai original. Cele trei meniuri de botez, la prețuri diferite sunt: Silver Clasic, Gold All Inclusive și Platinum Ultra All Inclusive, fiecare având o anumită componență de preparate. Fiecare meniu are prețul său, așa că vei putea alege în funcție de bugetul tău. De asemenea, oricare dintre cele trei meniuri conține o gustare, sarmale, grill sau pește, garnituri și pachet de băuturi Open Bar. Dacă bugetul tău este mai mare, poți alege un meniu care să includă și un mix cu alune și covrigei, un aranjament din fructe proaspete de sezon, îmbrăcarea meselor și a prezidiului, tortul bebelușului la alegere.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top