Business

Cele mai frumoase petreceri corporate București

petreceri corporate București de la Jadore Ballroom

Jadore Ballroom este punctul culminant pentru petreceri corporate București. Restaurantul pentru evenimente de înaltă calitate fac ca petrecerea companiei să fie gloria stimulentului sau a sărbătorii. Reprezentanții restaurantului transformă evenimentul tău într-un punct culminant atât în ​​interior, cât și în exterior. Împreună cu personalul, sunt bucuroși să te sprijine în dezvoltarea și proiectarea unei petreceri corporate atractive. Ce ar putea fi mai frumos decât să stai împreună cu colegii la o masă proaspăt pregătită, cu mâncare excelentă, băuturi bune și o atmosferă festivă. În prezent, fac acest lucru în cele trei saloane de evenimente, ținând cont de toate standardele de igienă.   Așadar, nimic nu te împiedică să-ți sărbătorești ziua de naștere cu colegii, aniversarea companiei sau petrecerea de Crăciun împreună cu colegii, deoarece te vei simți 100% în siguranță, iar evenimentul va fi unul de succes. Pentru satisfacția oaspeților, tradiția condimentată cu experiența, este cea mai bună rețetă. Restaurantul Jadore Ballroom București  organizează petrecerea corporate într-o ambianță elegantă și te va ajuta cu plăcere să găsești un motto individual, pentru ca petrecerea să fie unică.

Petreceri corporate – Meniuri

Desigur, vei avea parte de delicatese culinare în timpul petrecerii corporate, alegând unul dintre meniuri gata pregătite sau după preferința reprezentanților colegilor companiei. Împreună cu personalul restaurantului, vei fi sprijinit în dezvoltarea și proiectarea unui program atractiv. Restaurantul Jadore Ballroom, situat în frumosul București, este punctul de plecare ideal pentru petreceri corporate și unul dintre momentele unice, în care vei fi împreună cu toți colegii. Personalul ospitalier se asigură că angajaților tăi li se furnizează mâncăruri proaspăt gătite, fortifiante și gustoase.

Restaurantul Jadore Ballroom București a găzduit deja numeroase evenimente corporate. An de an a fost gazda primitoare pentru multe companii. Din acest motiv sunt foarte mândri, că au fost gazdele evenimentelor corporate mai mici sau mai mari, timp de mai mulți ani. În fiecare an, aici se organizează petreceri corporate pentru VIP-uri și echipe de sportivi la cel mai înalt nivel, oferind pentru meniuri, delicii culinare.

Mâncarea de înaltă calitate și vinurile fine vor face ca petrecerea corporate București să fie de neuitat. De asemenea, în funcție de dorințele tale,  colegii vor fi răsfățați cu delicii culinare sub forma unui bufet Suedez, cu un grătar sau un meniu servit la cel mai înalt nivel. Acest lucru face ca evenimentul de motivație să fie o experiență foarte specială pentru angajații tăi. Ia legătura cu reprezentanții restaurantului de petreceri corporate București de la Jadore Ballroom și rezerva ziua dorita.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top