Stiri

Merită investiția într-un Samsung Galaxy A71?

Există patru aspecte importante după care poți judeca un telefon mobil. Acestea sunt:

  • ecranul;
  • camera;
  • bateria;
  • performanțele.

Iar din toată această listă, Samsung Galaxy A71 bifează trei puncte. Ceea ce ne place în mod deosebit la acest telefon mobil ecranul său care deși nu este nici pe departe cel mai bun de pe piață redă imaginile într-un mod superb; bateria sa ce-i oferă o autonomie de până la două zile și de asemenea, camera excelentă pentru un telefon din categoria sa de preț. Mai mult, chiar dacă pentru mulți din utilizatorii din ziua de azi acesta este un detaliu irelevant, apreciem și faptul că telefonul Samsung Galaxy A71 dispune de o mufă audio.

Pe de altă parte, ce nu ne place la acest telefon mobil este faptul că din cauza procesorului este ceva mai lent decât ne-am fi așteptat, iar securitatea sa asigurată de senzorul biometric ar trebui îmbunătățită.

Ce face ca telefonul Samsung Galaxy A71 să fie atât de bun?

Începem cu autonomia deoarece acesta este un aspect la care Samsung Galaxy A71 pur și simplu excelează. Datorită bateriei sale de 4500 mAh, dar și a ecranului său cu o rezoluție mai slabă decât flagshipurile, acest telefon mobil poate fi folosit fără probleme chiar și pentru două zile.

Ecranul, cu toate că nu are o rezoluție foarte mare, reprezintă de asemenea un punct forte al acestui telefon mobil. A trecut ceva timp de când Samsung a devenit regele terminalelor cu un ecran curbat și vestea bune este faptul că, datorită lui Samsung Galaxy A71, nici nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a te bucura de această caracteristică. Această afirmație s-ar putea să surprindă pe cei care observă că, de fapt, rezoluția acestui telefon este mai aproape de 2K decât de 4K, dar în acest caz, pentru că ne este foarte greu să descriem în cuvinte frumusețea unui astfel de display, cea mai bună soluție pentru cei care nu ne cred este să ia un telefon din acesta și să-l testeze pe cont propriu. Calitatea culorilor, precum și numărul de pixeli, mai mult decât suficient de mare pentru ochiul uman, fac din ecranul acestui telefon mobil o bijuterie.

Pentru viața de zi cu zi, nu avem de ce să ne plângem legat de performanțele telefonului samsung Galaxy A71. Procesorul Qualcomm Snapdragon 730 cu care este dotat terminalul face o treabă excelentă, dar se mai întâmplă uneori și să se împiedice când dă de greu. Lag-ul este observabil mai ales atunci când deschizi o aplicație sau închizi una ori atunci când faci multitasking.

Și iată că am ajuns să vorbim și despre camera foto. Samsung Galaxy A71 dispune de o cameră principală formată din patru lentile și spre deosebire de alte telefoane de buget care ating același număr, acest terminal este cu adevărat bun. Atunci când fotografiezi, vei putea observa imediat că focusul este foarte precis, iar culorile sunt bogate și vibrante, chiar dacă uneori par departe de cele reale.

Cu toate că software-ul de care dispune camera principală a acestui telefon mobil nu se mișcă cu viteza luminii din cauza procesorului, per total, atunci când faci poze, nu întâmpini niciun fel de probleme majore.

Nu ar mai fi o recenzie completă dacă nu am vorbi și despre aspecte negative și de aceea, ne simțim datori să menționăm încă o dată procesorul, dar și senzorul Face Unlock. Într-adevăr, cât timp am testat acest telefon, nu am avut parte de resetări bruște sau alte neplăceri și nici nu s-a întâmplat să nu ne putem deschide telefonul din cauza tehnologiei biometrice, dar chiar și așa, aceste două aspecte sunt niște lucruri la care Samsung Galaxy A71 ar avea nevoie de îmbunătățiri.

Dacă prin aceste informații te-am convins să investești într-un telefon mobil Samsung Galaxy A71, atunci nu uita să-l dotezi și cu un set de huse Samsung Galaxy A71 prin care să-l personalizezi și să-i oferi o imagine unică. De asemenea, dacă nu-l vrei pe acesta și te oprești în final la alte terminale chiar și mai ieftine ale seriei, poți cumpăra de la Itelmobile și huse Samsung Galaxy A21s sau huse Samsung Galaxy A51 care să ofere telefonului tău preferat imaginea pe care ți-o dorești, dar și protecția de care are nevoie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top