Diverse

Mobila ta poate fi reinventata

Cu totii stim cat de greu este sa iti mobilezi casa, mai ales cand bugetul tau este unul limitat. Se intampla adesea sa te muti in casa noua si sa iti dai seama ca pe langa piesele de mobilier noi, mai trebuie sa iei si cate ceva de pe la vechea casa (mobila noua costa mult). Ori iti doresti o infatisare noua a mobilierului si constati ca posibilitatile tale financiare nu se incadreaza in ceea ce vrei. Exista totusi o solutie la indemana, practica, ce necesita o investitie foarte mica. Iar rezultatele, te asigur, sunt unele cat se poate de spectaculoase.


Despre ce este vorba? Poti achizitiona si folosi pentru redecorarea si reinventarea mobilei tale autocolant mobila. Acesta este un autocolant minunat pe care magazinele de specialitate il pun la dispozitia clientilor intr-o paleta diversificata de culori, modele si texturi.

La magazinul online Folina, pe langa autocolantul pentru diverse suprafete precum pereti sau geamuri, este disponibil si autocolantul pentru mobila. Acesta este confectionat din PVC si in cele mai multe cazuri are ca model imitatia de lemn. Poti gasi astfel autocolant cu imprimeu ce imita lemnul de stejar, de fag, de nuc, de cires, dar si autocolant in culori moderne, precum wenge sau lemnul cu nuante deschise, folosit in mobilierul tipic scandinav.

 

De asemenea, pentru blaturile de bucatarie, exista autocolant decorativ special cu imitatia granitului, a marmurei sau a altor texturi folosite, de obicei, in confectionarea acestor componente de mobilier. Aplicarea trebuie facuta insa pe suprafete netede, curatate in prealabil si apoi uscate.

O astfel de folie se vinde la rola, pretul fiind aplicat pe metru liniar. Preturile sunt accesibile oricui. Cu o investitie minima, iti poti decora toata casa. Iti garantam ca dupa aplicare vei avea o mobila schimbata 100%, ce va parea noua. Este, cum spuneam, cea mai rapida si economica solutie pentru a reinventa piesele de mobilier din casa ta. Nu exista niciun tip de mobila pe care sa nu poata fi aplicata folia autocolanta. Nu iti face griji daca o aplici in baie sau bucatarie. Fiind un autocolant de calitate, acesta este rezistent la apa, umiditate si la temperaturi pana la 70 de grade Celsius.

In concluzie, de ce sa cheltuiesti sume mari pe mobila noua cand poti sa faci totul pe buget? Alege autocolantul decorativ si vei readuce la viata intreaga casa! Intra cum pe folina.ro.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top