Stiri

Mobilier de bucatarie „made in Italy”: surprinde cu o amenajare de exceptie

Cu siguranta iti doresti sa mobilezi bucataria cu cea mai buna varianta de mobilier care exista pe piata. Confortul, rezistenta, durabilitatea, utilitatea functionala, dar si aspectul estetic – sunt criteriile de top pe care le avem cu totii in vedere atunci cand ne aflam in cautarea pieselor de mobilier.

Daca vrei sa surprinzi cu o amenajare de exceptie, atunci fa la comanda mobilier de bucatarie de cea mai buna calitate, care se va integra perfect in spatiul de care dispui. In topul preferintelor si la cele mai inalte standarde e mobila „made in Italy”, un concept inovativ si fresh lansat pe piata din Romania de producatori de top in industrie.

Proiectarea mobilierului la comanda: ce trebuie sa iti ofere producatorii profesionisti

Daca ai avut experiente negative cu realizarea mobilierului la comanda, atunci nu vei mai fi deschis a doua oara catre aceasta idee. Functioneaza la fel ca in orice alt domeniu. Fie ca ai mai avut pana acum o interactiune cu producatori de mobilier sau nu, e bine sa stii care sunt standardele la care trebuie sa te astepti, standarde care releva profesionalism, experienta, implicare, transparenta, deschidere si pasiune:

  • producatorii de top vor veni in intampinarea ta cu o oferta personalizata pentru tine;
  • acesti producatori vor incearca sa cunoasca in detaliu asteptarile, nevoile si cerintele tale;
  • se vor adapta personalitatii intregii familii, oferindu-ti solutii adecvate prin mobilierul propus;
  • se vor adapta spatiului de care dispui, asigurandu-i lumina necesara si configuratia adecvata;
  • vor seta coordonatele proiectului impreuna cu tine, beneficiar implicat direct in proces;
  • atat la nivel de materiale, cat si la nivel de concept si configuratie a spatiului, vei fi implicat;
  • iti vor prezenta propunerile recomandate, urmand ca impreuna sa decideti rezultatul final;
  • te vor face sa realizezi cat de simplu si de usor este pentru un proprietar de locuinta sa isi amenajeze bucataria modern, in ton cu ultimele tendinte, dar si cu personalitatea intregii familii;
  • te vor ajuta sa economisesti timp si energie si te vor surprinde in mod placut prin amenajare.

Mobila la comanda versus mobila standard din comert: ce alegi?

Ambele variante sunt cat se poate de recomandate, insa poti opta pentru fiecare dintre ele in diferite contexte in care te afli. De exemplu, daca ai o bucatarie mica, pe care nu stii cum sa o reinventezi si iti doresti un spatiu bine utilat, confortabil, super organizat si cu un design de exceptie, atunci cu siguranta merita sa apelezi la realizarea de mobilier pe comanda. Profesionistii vor gasi cele mai bune solutii pentru tine. Este valabil chiar si in cazul spatiilor de dimensiuni mari si medii, daca vrei sa te asiguri ca bucataria ta va fi una careia nu-i va lipsi absolut niciun avantaj din punct de vedere al utilarii / amenajarii sale.

Mobilier de bucatarie „made in Italy”: Mykitchen.ro

Standarde inalte ale calitatii, profesionalism, creativitate, bun gust, eleganta, functionalitate – si lista poate continua. Asta vei gasi la Mykitchen.ro, un producator de top in domeniul mobilierului, care a adus pe piata din Romania standardele pe care le are un mobilier de bucatarie „made in Italy”. Se pliaza exact pe nevoile tale si raspund tuturor asteptarilor pe care le-ai putea avea de la producatorii de mobila profesionisti. Mykitchen.ro ne-a atras atentia intr-un mod deosebit prin tot ce inseamna calitate si design.

Date de contact

Tel: 0749032522

E-mail: info@mykitchen.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top