Stiri

Bucătării moderne cu protecţie de perete din sticlă personalizată

Bucătăria este camera în care petrecem destul de multi timp acasă şi este foarte important ca spaţiul să fie unul foarte bine delimitat şi în acelaşi timp să asigure un mediu plăcut.

Mobila de bucătărie personalizată la comandă are avantajul major de a utiliza optim întreg spaţiul disponibil şi de a vă configura dulapurile şi spaţiul de lucru conform cu propriile preferinţe.

Ca noutate în domeniu au apărut pereţii de protecţie realizaţi din sticlă printată, vopsită sau pictată care adaugă un plus de culoare şi rafinament în bucătărie.

În ultimul timp, produsele din sticlă câştigă foarte mult teren în alegerea beneficiarilor şi sunt din ce în ce mai mult utilizate. Balustradele şi balcoanele din sticlă, pereţii transparenţi de sticlă utilizaţi pentru delimitarea birourilor sau camerelor, sticla în bucătărie ca protecţie pentru perete sunt numai câteva exemple.

Sticla este unul dintre cele mai moderne materiale ce pot fi utilizate atât în elemente de design interior cât şi exterior la personalizarea locuinţelor personale, rezidenţiale şi comerciale.

Perete din sticlă la bucătărie

În bucătăriile moderne, sticla sablată, vopsită sau printată poate fi utilizată pentru protecţia pereţilor. Sticla este uşor de spălat şi se menţine într-o stare foarte bună pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât pereţii din bucătărie cu risc de pătare pot fi protejaţi utilizând o protecţie de sticlă.

Motive ca să alegi sticla personalizată

Sticla vopsită este elegantă cu culori, linii curate și foarte ușor de întreținut, a fost folosită în bucătăriile din Europa și sunt foarte multe solicitări de la tot mai mulți designeri de interior. Nu vorbim aici de plăci mici de sticlă, ci de sticlă întreagă tăiată la dimensiune pentru a se potrivi și acoperi cu precizie peretele dintre corpurile suspendate şi blatul bucătăriei dvs.

Adăugarea de culoare de astăzi face din acest material un lucru minunat pentru designerii de interior. Sticla vopsită sau printată care acoperă pereții de sub dulapuri face ca estetica unei bucătării să se evidenţieze, oferindu-vă un aspect actualizat și perfect, care nu se va demoda niciodată.

Sticlă vopsită sau printată este realizată din sticlă securizată, deci este rezistentă la temperaturile de la aragaz, cuptor sau plită şi în acelaşi timp este igienică și destul de versatilă.

O paletă extinsă de culori standard este disponibilă din care să alegeți și puteți comanda special orice nuanță dorită pentru a vă puncta bucătăria cu o frumusețe atemporală. Uneori, sticla este așezată de pe blaturi până la tavan; alteori de la blaturi până chiar sub dulapuri; și uneori chiar la fel de simplu ca un brâu tradițional de 15 sau 20 cm.

Da, sticla este mai scumpă decât faianţa, dar rezultatul este uimitor. Este un aspect modern, neted, de strălucire și culoare, care reunește dulapurile, blaturile și electrocasnicele într-un mod spectaculos.

Sticla nu necesită etanșare, nu se va păta și este rezistentă la mucegai și bacterii, de asemenea, foarte ușor de curățat și de îngrijit. Și sticla nu se uzează. Când este murdară, pur și simplu ștergeți cu un produs de curățare non-abraziv și suprafața apare la fel de nouă ca atunci când a fost instalată pentru prima dată – chiar și zeci de ani mai târziu.

În mod obișnuit se utilizează sticlă ultra clară securizată și de 6 mm grosime. Sticla ultra clară are un conţinut redus de fier. Fierul redus permite culorilor adevărate să strălucească mai ușor.

Deoarece partea din spate a sticlei este vopsită, suprafața expusă a sticlei este neatinsă. Tot ce vezi este un luciu frumos și culoarea din spate.

Pereții tăi sunt protejați, la fel și culoarea de dedesubt de stropii inevitabili ai preparării alimentelor.

GEAMURI SERV este una dintre cele mai cunoscute companii din România producător de sticlă pentru diverse aplicaţii, printre care vitralii, oglinzi, sticlă decorativă sablată, laminată, vopsită sau printată.  Sticla pentru placarea pereţilor din bucătărie se realizează pe bază de comandă, are dimensiuni personalizate şi poate fi imprimată cu orice model se doreşte, atât alb-negru cât şi color.

Firma asigură livrarea produselor sale din sticlă oriunde în ţară şi asigură montajul acolo unde este solicitată. Vă invităm să parcurgeţi galeria foto de mai jos pentru a vedea diverse utilizări ale sticlei în placarea pereţilor de bucătărie.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top