Diverse

Modalitati prin care pot fi sustinute proiectele ROLDA

ROLDA este o organizatie caritabila care se concentreaza pe salvarea animalelor fara stapan, ranite sau aflate in pericol. ROLDA se ocupa de reabilitarea animalelor salvate pentru a putea fi adoptate, dar si de sterilizarea acestora si a animalelor de companie din zonele rurale, contribuind astfel la reducerea eficienta a numarului de animale fara stapan. Dar, organizatia nu ar putea face toate aceste lucruri fara ajutorul oamenilor cu suflet mare. Inca de la inceput, ROLDA s-a bucurat de sustinerea oamenilor din Romania si de peste hotare si a reusit sa salveze si sa ofere o noua sansa la viata foarte multor animale cu sau fara stapan.

Cand vorbim despre ajutorul pe care il primesc animalele cu stapan, ne referim la animalele de companie care traiesc in comunitati sarace in zonele rurale. Pentru aceste animale, ROLDA lupta sa gaseasca sponsori care sa ofere casute si hrana. Exista mai multe modalitati prin care poti ajuta si tu organizatia sa ofere o viata mai buna animalelor mai putin norocoase aflate pe strazi, in adapost sau care traiesc alaturi de o familie cu venituri modeste.

Semneaza un mandat de debitare directa

Aceasta modalitate de sustinere a activitatii si proiectelor ROLDA, presupune donarea lunara a unei pe care o consideri confortabila pentru tine. Orice suma donata este foarte importanta pentru organizatie si orice contributie poate insemna hrana pentru o luna, tratamentul sau alta forma de ingrijire pentru un animal aflat in adapost.

Completand formularul de debitare directa, suma stabilita de tine va fi retrasa lunar din cont, fara comision. Banii pe care vrei sa ii donezi si perioada in care doresti sa sustii organizatia, vor fi alese de tine. Poti intrerupe sustinerea lunara oricand doresti, fie contactand banca, fie printr-un e-mail trimis organizatiei. Pe https://rolda.ro/cum-ne-puteti-ajuta/, poti afla mai multe informatii despre modalitatile prin care poti ajuta.

Directioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei tale

Daca reprezinti o companie, poti directiona o parte din profit catre organizatia ROLDA. Legislatia permite oricarei companii sa se implice financiar in activitati de responsabilitate sociala, asadar, vei putea ajuta organizatia ROLDA folosind aceasta modalitate de a dona. Inregistreaza sponsorizarea in contabilitate sau propune companiei pentru care lucrezi sa se alature cauzei ROLDA si vei oferi o noua sansa la viata animalelor aflate in adapost.

Voluntariat

Ca voluntar, te poti implica atat fizic, cat si virtual. Poti ajuta organizatia o ofere o viata mai buna animalelor daca doresti sa lucrezi in adaposturile ROLDA. De asemenea, poti opta pentru voluntariat virtual, punand la dispozitia organizatiei cunostintele sau domeniile in care excelezi.

Adoptia la distanta

Pe langa a dona produse, bani si timp, mai poti opta si pentru adoptia la distanta. Daca nu poti lua cu tine acasa un prieten blanos din adapost, il poti sustine si ii poti oferi toata ingrijirea de care are nevoie daca alegi sa-l adopti la distanta. Intra pe site-ul ROLDA si alege unul sau mai multi catei care se afla momentan in imposibilitatea de a fi adoptati fizic. Contributia ta ii va asigura prietenului tau virtual hrana si serviciile medicale de care are mare nevoie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top