Evenimente

Moldova Film Festival 2021

Dacă e Mai, e #MoldovaFilmFestival. Unde? La Iași! Când? Între 13 – 16 Mai2021!

Timp de 4 zile, capitala Moldovei devine scena unui spectacol internațional. Pe lângă proiecțiile de film, vor exista evenimente artistice, tech sau muzicale precum:

– Petreceri tematice:
– Dj set-uri internaționale marca Ibiza Global Radio
– Concerte
– Instalații video și Galerii de Artă
– Performance-uri
– Intervenții Arhitecturale #Urbane
– Expoziții Tech Interactive
– Masterclass-uri #Artistice
– Workshop-uri #Antreprenoriale

#MoldovaFilmFestival este singurul care aduce sub același nume întreaga zonă artistică modernă, de la cinema și artă, la tech, fashion, antreprenoriat și entertainment! Selecția cinematografică aduce la Iași filme care nu ajung în circuite online de difuzare, având secțiuni de:

– Special Screening
– Books On Film
– Competiție Internațională de scurt-metraj
– iGeneration
– Retrospectivă Cinematografică

Tema ediției-pilot este #whatIF, dedicată tuturor acelora care adoră întrebările, ipotezele și jocul. Anul acesta #MoldovaFilmFestival își propune să creeze o lume alternativă, în care #whatIF-urIle fiecăruia se împlinesc!

Ne vedem la Sala Cub a Teatrul National “Vasile Alecsandri” Iasi, Bindu, Time Out și multe alte locații! Stay tuned for news!

Sunt eligibile pentru înscrieri filme de toate genurile (ficţiune, documentar, animaţie, etc.) a căror durată nu depăşeşte 30 de minute, realizate de cineaşti români. Înscrierile sunt deschise, online, până pe 7 aprilie 2021.

Selecţia oficială va fi publicată pe site-ul festivalului, iar autorii filmelor selectate vor fi invitaţi să participe la festival pentru discuţii cu publicul. Programul complet al festivalului va fi anunţat la începutul lunii mai.

Moldova Film Festival este organizat de Common Ground şi se va alătura celorlalte industrii creative prezente la Romanian Creative Week, care avea loc la Iaşi în aceeaşi perioadă, 2 – 6 iunie 2021.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top