Evenimente

Sfaturi pentru selectarea meniului perfect pentru botez

meniu botez Bucuresti

Unul dintre avantajele de a fi un organizator de eveimente este să ai ocazia să probezi unele dintre cele mai delicioase bucătării existente! Îmi place să experimentez cele mai noi tendințe de aromă, precum și să admir prezentările proaspete și unice ale vechilor favorite. De exemplu, Houston este destul de norocos să aibă unii dintre cei mai talentați bucătari din țară, care sunt capabili să ofere o mare varietate de feluri de mâncare, de la Americana clasică la mâncărurile internaționale fusion. Din fericire, cuplurile locale pot alege dintre sute de locuri de alimentație internă sau companii de catering independente pentru a le oferi aromele exacte pe care le caută.

În timp ce majoritatea cuplurilor își vor selecta locul de recepție în principal în funcție de prețuri, estetică și locație, calitatea alimentelor este aproape a patra din punct de vedere al importanței. Și cu atâtea opțiuni disponibile, cum pot decide cuplurile?

Turul alimentar fără angajament

În timpul unui tur alimentar, cuplurile vor lua masa în mai multe locuri pe cheltuiala lor. Aceste vizite sunt programate înainte de a se angaja la un contract semnat cu o locație și / sau o companie de catering. Turul alimentar este o modalitate excelentă de a testa abilitățile de catering ale unei afaceri înainte de a fi blocat într-un contract..

Locuri de catering in-house

Locurile de alimentație internă sunt locuri de recepție cu facilități de bucătărie complet echipate – și personalul de sprijin și cerințele de licențiere necesare pentru a funcționa ca atare. Locurile din această categorie pot include doar cluburi de membri / țară, stațiuni, hoteluri, restaurante etc.

Atunci când stabiliți tururi alimentare cu locuri de catering interne, căutați oportunități de a gusta calitatea alimentelor unui loc în timpul orelor de restaurant obișnuite. Deși aceste opțiuni de luat masa pot varia ușor față de ofertele din meniul lor de banchet / catering, vă poate oferi în continuare o idee bună despre ce ar trebui să vă așteptați pentru evenimentul dvs.

Vă rugăm să rețineți că, deși va trebui să plătiți pentru mesele dvs., aceasta este o cheltuială mică atunci când luați în considerare investiția financiară imensă pe care o veți face odată ce veți decide efectiv să rezervați un loc.

Companii de catering independente pentru meniu botez Bucuresti

În cazul în care locul pe care l-ați selectat nu are servicii de catering interne, vi se va cere să vă angajați propriul contractor de catering independent. Turul alimentar este puțin mai puțin frecvent la companiile de catering, deoarece există de obicei mai puține oportunități în care le puteți cumpăra mâncarea; cu toate acestea, este posibil să le puteți achiziționa bucătăria la festivaluri și / sau prin intermediul camioanelor afiliate.

Alege acum meniul preferat din cele 3 propuse de restaurantul No Name Events, accesand link-ul urmator!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top