Evenimente

Moonlight Breakfast vine la Iasi – New In Town Tour

Moonlight Breakfast vine la Iasi – New In Town TourTrupa Moonlight Breakfast vine la Iasi in cadrul primului lor turneu national, pe 24 februarie, in Dublin Pub.
Daca pana acum v-au incantat urechile doar in FM, acum aveti ocazia sa-i vedeti pe Bazooka, Printzu, Adita si Christie live, pe 24 februarie, in Dublin Pub, incepand cu ora 23.00. Beat-urile electro, combinate cu nuante de soul si funk sau… „retroelectro”, asa cum si-au definit ei stilul, vor rasuna intreaga seara in Iasi.
Pentru ca sunt foarte ambitiosi, dupa primul concert din deschiderea Jamiroquai si dupa acest prim turneu national, membrii trupei Moonlight Breakfast au ganduri mari… isi doresc si un prim turneu european, dupa cum spunea Bazooka, producatorul trupei.

(P) Complexul Comercial Felicia Iasi ofera cinci invitatii a cate doua persoane posesorilor de Card Cromatic. Daca ai un Card Cromatic si mixezi 200 de puncte verzi, 200 puncte portocalii si 200 puncte roz ai din partea Felicia Iasi una din cele cinci invitatii.

Implicarea Red Bull in muzica este cunoscuta la nivel mondial prin cele doua platforme Red Bull Music Academy si Red Bull Records, lansand trupe precum Twin Atlantic, Awolnation sau Innerpartysystem. Tocmai de aceea, Red Bull se alatura primului turneu national Moonlight Breakfast.

La ora actuala, piesa “Play”, semnata de Moonlight Breakfast, poate fi ascultata la Radio Superfly FM Viena.

“Am fost plecati la Viena o perioada si am ascultat, printre altele, si radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Asa ca am trimis directorului muzical o prezentare a trupei si piesele noastre, iar el ne-a raspuns ca suna bine si ne-a anuntat ca piesa Play va fi difuzata la ei pe post”, povestesc Bazooka si Christie.

Trupa s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top. De asemenea, piesa
a stat cateva saptamani in Top Show Radio Guerrilla si se afla, in continuare, in playlistul acestui radio.

Trupa este formata din Bazooka (producator) tobe&clarinet, Printzu – bass&chitara electrica, Adita – chitara, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk,“retroelectro” , dupa cum il definesc chiar ei.

poster_is1

Turneul Moonlight Breakfast va continua in Iasi, Cluj Napoca, Sibiu, Brasov si Bucuresti.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top