Evenimente

[ANULAT] “Rhythm of the Dance” la Iasi, 17 februarie

“Rhythm of the Dance” la Iasi, 17 februarie Update 16 februarie 2012: Spectacolul Rhythm of the Dance care trebuia sa aiba loc in Iasi, vineri, 17 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor a fost anulat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Organizatorii regreta situatia creata si ii asigura pe spectatorii care au achizitionat bilete ca isi vor recupera banii din locatiile de unde le-au procurat.
Turneul Rhythm of the Dance 2012 ajunge din nou la Iasi pe 17 februarie, de aceasta data la casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 19:30.
În februarie, irlandezii cuceresc din nou România Turneul Naţional „Rhythm of the Dance” ajunge în IAŞI pe 17 februarie 2012.
Spectacolul Rhythm of the Dance, prezentat de Compania Naţională de Dansuri a Irlandei, revine în România, pentru al treilea an consecutiv, într-un turneu care ajunge în IAŞI pe 17 februarie şi se încheie pe 19 februarie în Bucureşti, la Sala Palatului. Publicul din România a fost de fiecare dată extrem de receptiv la pasiunea şi perfecţiunea ritmurilor irlandeze. Tocmai de aceea, Kieran Cavanagh, producătorul Companiei Naţionale de Dansuri a Irlandei le-a transmis românilor un mesaj: „Dragii noştri fani români, Compania Naţională de Dansuri a Irlandei este încântată să revină în România în 2012, pentru a treia oară. Deoarece aţi primit cu mult entuziasm show-ul nostru, suntem mereu bucuroşi să avem reprezentaţii pentru voi. Anul acesta vom vizita alte oraşe şi asteptăm cu nerăbdare să ne cunoaştem, pentru că ne plac experienţele noi. Veţi fi încântaţi să aflaţi că vom reveni în România cu un show nou, la care tenorii noştri irlandezi au adăugat câteva cântece, de asemenea avem dansuri noi şi costume atractive, iar talentaţii noştri muzicieni vor interpreta, desigur, LIVE, noi şi energice cântece tradiţionale irlandeze, împreună cu dansatorii noştri, campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Aşa că, dacă vreţi să trăiţi şi să experimentaţi cultura irlandeză autentică, nu rataţi Rhythm of the Dance Romanian Tour 2012”.
Rhythm of the Dance este o producţie complexă şi completă, care ridică entertainment-ul la rang de artă. De-a lungul spectacolului, publicul este purtat într-o călătorie epică prin timp, din mitologia antică, cu frumoasele poveşti cu eroi celţi, până la încercările emigranţilor irlandezi în lume, din ţinutul stâncos Connemara, purtător al tradiţiilor irlandeze, până la modernii zgârie-nori din New York şi cu multe surprize pe parcurs. Show-ul impresionează profund audienţa şi lasă impresia că dansul irlandez are nu doar un trecut glorios şi un prezent strălucitor, ci şi un viitor optimist. Rhythm of the Dance înseamnă o echipă de scenă formată din 3 tenori, un band de muzicieni tradiţionali, 22 de dansatori instruiţi de celebra coregrafă Doireann Carney, dar şi un spectacol de lumini şi sonorizare de talie internaţională.

afis-rhythm-of-the-dance-2012-turneu

Asiguraţi-vă că nu rataţi experienţa Rhythm of the Dance în oraşul vostru! Vineri, 17 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iaşi! Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor şi la Agenţia Teatrală din Bulevardul Ştefan cel Mare. Preţul unui bilet, în funcţie de categorie, este de 75, 100, respectiv 150 de lei.
Spectacolul “Rhythm of the Dance” din Iaşi face parte din turneul naţional pe care Compania Naţională de Dansuri a Irlandei îl va desfăşura în 2012 în România:

12 februarie – Ploieşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
14 februarie – Bacău, Teatrul de Vară
15 februarie – Piatra Neamţ, Casa de Cultură a Sindicatelor
16 februarie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
17 februarie – Iaşi, Casa de Cultură a Sindicatelor
18 februarie – Constanţa, Casa de Cultură a Sindicatelor
19 februarie – Bucureşti, Sala Palatului

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top