Evenimente

Motive pentru care trebuie sa organizati evenimente corporate Militari

Evenimentele companiei pot fi adesea primele elemente scoase din buget in efortul de a economisi bani. Unii oameni nu cred ca evenimentele companiei sunt necesare si ca acestea ar fi primele cheltuieli ce trebuie taiate. Nimic mai gresit!

Evenimentele companiei sunt mult mai mult decat o simpla sansa pentru adunarea si distrarea angajatilor. Fie ca aveti o ceremonie anuala de premii si o cina sau o petrecere de sarbatori, pentru angajati si nu numai, acest eveniment poate insemna enorm. In plus, in ziua de azi exista atatea locatii unde puteti organiza astfel de petreceri. Va recomandam sala de evenimente corporate Militari Residence Balloroom. Aici veti putea organiza cele mai frumoase evenimente, fara a cheltui sume exorbitante. In plus, aveti loc pentru un numar mare de invitati. Sunt disponibile 6 sali cu 2000 de locuri. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji pentru meniu pentru ca totul va fi proaspat si gustos, gatit chiar la Militari Residence Ballroom. Concentrarea pe evenimentele companiei este intr-adevar o investitie. La fel cum investiti in marketing si recrutare, ar trebui sa investiti si in evenimente ale companiei pentru a vedea numeroase rezultate pozitive.

Fiecare companie poate beneficia de evenimente corporate. Nu conteaza daca sunteti o organizatie mare sau o intreprindere mica sau din ce industrie faceti parte. Adunati-va angajatii pentru un eveniment al companiei si vedeti aceste avantaje:

Imbunatatirea culturii companiei

Evenimentele companiei sunt o modalitate excelenta de a evidentia valorile si cultura de baza a companiei. Angajatii vor sa lucreze pentru companii unde se simt apreciati si imputerniciti. De fapt, companiile cu angajati implicati fac de 2,5 ori mai mult profit decat cele care nu au oameni loiali si dedicati. Angajatii implicati prezinta o probabilitate de 87% mai mica sa isi paraseasca companiile. Cu siguranta merita sa planificati evenimente pentru ca angajatii sa fie implicati si fericiti.

Cultura companiei poate fi definita drept un amestec intre valorile, credintele, tabuurile, simbolurile, ritualurile si miturile pe care toate companiile le dezvolta de-a lungul timpului. Cultura este sculptata prin activitatile de zi cu zi si mentalitatea companiei, dar aceasta poate fi solidificat la evenimentele companiei.

Ce inseamna compania dvs.? Care sunt valorile sale de baza? Puneti aceste valori in actiune cu un eveniment al companiei. Daca accentul culturii companiei este pe loialitate, onestitate, incredere sau eficienta, aratati asta angajatilor. O cultura corporativa poate fi distractiva, creativa, colaborativa, de sustinere si multe altele. Cuvintele de pe un afis sau din motto-ul companiei inseamna mai mult daca sunt afisate prin intermediul unui eveniment al companiei. Oamenii vor sa lucreze intr-un loc care sa fie in conformitate cu declaratia misiunii sale si unde se depun eforturi pentru a rasplati si valida angajatii.

Validati angajatii

Evenimentele companiei si ceremoniile de premiere pot fi foarte eficiente in validarea angajatilor. Puteti acorda angajatilor premii pentru performanta lor sau pentru modul in care aplica cultura si valorile. Angajatii care primesc premiile vor primi recunoasterea pe care o merita. In plus, vor simti ca au un impact asupra companiei. Aceste premii vor face ca angajatii dvs. sa se simta apreciati si importanti. Acest lucru va face minuni pentru productivitate in biroul dumneavoastra.

Un “Call to action”

Daca ati avut un an grozav, sarbatoriti-l! Invitati cei mai buni clienti si angajati pentru o sarbatoare a companiei. Toata lumea adora sa fie recunoscuta pentru munca depusa. Sarbatorirea succesului construieste cultura unei companii. Acest lucru permite angajatilor sa se relaxeze, sa se distreze si sa stie ca sunt apreciati. Toata lumea vrea sa se simta apreciata, iar un eveniment al companiei este o modalitate excelenta de a sarbatori succesele angajatilor, echipelor si companiei.

Mentineti angajatii implicati

Un studiu a constatat ca doar 13% dintre angajati sunt implicati la munca. Exista o diferenta imensa intre angajatii implicati si cei care nu fac asta. Angajatii neimplicati vin doar pentru a obtine un salariu si nu depun eforturi reale la locurile de munca. Angajatii implicati sunt o parte activa a culturii companiei. Sunt incantati sa vina la munca si sa depuna toate eforturile pentru ca se simt apreciati si stiu rolul pe care il joaca in succesul companiei.

Evenimentele corporate sunt de fapt doar o parte a unei strategii mai mari de a ajuta angajatii mai mult  si de a face locul in care lucreaza un loc mai interesant pentru a activa.

Evenimentele companiei ii ajuta pe angajati sa se simta implicati, deoarece sunt apreciati. In loc sa fie doar blocati in birourile lor, se pot conecta cu restul companiei.
Evenimentele companiei sunt o modalitate excelenta de a va apropia echipa, pot sparge zidurile si barierele la locul de munca. Echipele coerente sunt mai productive si mai creative. In plus, faptul ca aveti o echipa puternica ii face pe angajati mai incantati sa vina la munca si sa depuna cel mai bun efort intr-un proiect.

In loc sa se afle intr-un mediu de lucru cu stres ridicat sau formal, evenimentele companiei permit angajatilor sa se conecteze cu sefii lor la nivel uman. De fapt, unii angajati asteapta cu nerabdare evenimentele companiei, deoarece este singura data cand pot interactiona cu seful lor intr-un mediu mai casual.

Pe langa relatiile personale, evenimentele companiei pot fi, de asemenea, vitale pentru crearea de retele. Angajatii se pot intalni cu colegi sau clienti pentru a realiza conexiuni reale. Cea mai eficienta retea se creeaza intr-un mediu mai relaxat. Angajatii pot utiliza evenimentele companiei pentru a realiza conexiuni pe termen lung.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top