Diverse

Motorindustry.ro sustine industria, dar si atelierele din gospodariile taranesti

Anul acesta prima parte a lunii martie am fost rasfatata, dar de la jumatatea lunii a urmat izolarea, inchiderea scolilor si deplasarea cu declaratie pe proprie raspundere, unde era nevoie.

Ma duceam de doua ori pe saptamana la farmacie si sa cumpar medicamente pentru animalele de companie si lumea mi se parea trista. Ne salutam de departe, daca ne recunosteam pe sub masca, fara sa ne dam mana sau sa ne imbratisam.

Mi-am dat seama ca nimic nu va mai fi ca inainte, dar ca trebuie sa fim demni in orice imprejurare si sa ne adaptam, ca sa supravietuim.

De 1 si 8 Martie am primit de la colegi linguri din lemn, tocatoare fine din lemn, realizate de ei in atelierele de la domiciliu si niste martisoare din lemn frumos lucrate, slefuite si pirogravate. Le-am pastrat cu drag din urmatoarele motive:

-au fost lucrate cu multa truda si dragoste special pentru noi si nu exista semn de pretuire mai mare ca acesta. Ar trebui sa apreciem genul acesta de cadouri facute manual de catre cel care il ofera.

-era frumos si original si de inspiratie rustica. Intotdeauna mi-au placut ideile, lucrurile si oamenii originali si frumosi. In plus, tot ce apartine culturii populare imi umple sufletul de frumos.

-mirosea placut a lemn. Este un miros placut si linistitor si exercita asupra oamenilor o adevarata vraja.

Rasfatul a fost completat cu flori naturale, tort, suc si sampanie. Am apreciat faptul ca an de an primarul localitatii s-a prezentat la sediul institutiei cu flori si martisoare si ne-a facut urari frumoase, demonstrand ca ne apreciaza munca. A venit ca de obicei si pe 1 si 8 martie 2020.

Dupa festivitate, am stat de vorba cu unul dintre colegi si i-am spus cat de mult imi plac cadourile, iar el mi-a raspuns cu modestie:

-Daca nu aveam menghina rotativa comandata de pe site-ul motorindustry.ro nu as fi reusit ca surpriza sa fie gata la timp. Motoindustry.ro este magazinul care sustine si micii mestesugari si gospodarii care doresc un atelier pus la punct acasa, dar si industria si economia autohtona.

Au urmat minute intregi in care mi-a prezentat magazinul si site-ul cu produse si servicii in termeni elogiosi, iar eu nu m-am plictisit.

Mi-a vorbit persuasiv despre firmele renumite din portofoliu, ca sa inteleg ca firma respectiva este printre cele mai bune din tara.

Cumpara produse de la ea si solicita reparatii: Michelin, CFR Marfa si RATB. Cine nu a auzit de aceste firme si companii?

Acesti clienti spun multe despre calitatea produselor si serviciilor si disponibilitatea specialistilor firmei Motorindustry.

CFR Marfa isi pastreaza contractele prin:

-respectarea termenelor de efectuare a transporturilor. Punctualitatea este posibila in conditiile in care trenurile merg perfect, iar daca apare o defectiune pe traseu este remediata ultrarapid.

-securitatea marfurilor, chiar daca discutam de produse perisabile sau casante.

Toate acestea sunt posibile daca trenurile sunt in perfecta stare de functionare si sistemul de franare functioneaza impecabil.

O zicatoare romaneasca spune ca :„Fieru-i fier si se strica in momentul in care nu te astepti”.

Trenul si masina seamana cu omul in multe privinte. Merg ce merg bine si la un moment dat apare o defectiune mica de tot. Daca nu este remediata la timp, ea genereaza altele mai mari.

Cu firma prezentata in acest material alaturi, CFR Marfa a reusit sa stisfaca miile de clienti si sa isi dubleze contractele, fiindca Motorindustry a realizat reparatiile necesare si a si furnizat piesele care trebuiau inlocuite mereu la timp. Se pare ca „Repede si bine” este deviza angajatilor firmei Motorindustry si asa au reusit sa isi castige contractele si clientii.

La RATB nu se admit intarzieri si orice disfunctie trebuie reparata in cateva ore, fiindca mijloacele de transport sunt putine si graficul curselor se impune a fi respectat.

Este un control foarte strict de la dispecerat, iar calatorii isi cunosc drepturile.  Cei dependenti de autobuze trebuie sa se incadreze in program de la serviciu si de la facultate, au programari la medic si merg la interviurile de angajare, unde punctualitatea conteaza mult.

Angajatorii nu accepta scuze de genul: „A intarziat autobuzul”, fiindca spun ca trebuia sa iei in calcul si aceasta posibilitate si sa pleci mai devreme.

RATB reuseste ca intreaga flota sa fie functionala datorita firmei care ii pune la punct piesele necesare, dar efectueaza si reparatiile.

Asa se intelege modul in care o firma isi desfasoara activitatea, analizandu-i portofoliul, trecand in revista produsele si serviciile, citind evaluarile clientilor si analizand critic si structura si aspectul site-ului.

Trebuie sa va spun ca la sfarsitul dialogului am intrat singura pe site-ul celor care prin trimiterea menghinei rotative colegului meu, contribuise de fapt la realizarea cadoului si a surprizei, sa ma conving de valoarea acestei firme.

Multe dintre produse erau termeni din alta limba pentru mine (total straini), dar am putut observa urmatoarele:

-cei care mesteresc la domiciliu isi pot pune la punct un atelier cu unelte comandate de pe site. Mi-a placut sa constat ca barosul si ciocanul au coada fina din lemn si ca omul le poate folosi in momentul in care le scoate din pachet, sa nu se simta frustrat.

-de aici se pot comanda contactoare electrice de diferite tipuri

-frane electromagnetice

-cuplaje electromagnetice

-motoare electrice cu frana

-motoare electrice antiex

-motoare electrice monofazate si trifazate

-pompe hidraulice cu pistoate axiale

-relee.

Piesele pentru motoarele electrice si pentru macarale de pe site-ul magazinului sunt de calitate premium si la cererea expresa a clientilor pot fi trimise ca si uneltele si utilajele mici prin curier.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top