Diverse

Dece ai nevoie de anvelope de iarnă?

Cred că ești convins că vara este mai sigur să călătorești cu anvelope de vară și iarna cu anvelope de iarnă,  decât cu anvelope pentru toate anotimpurile, chiar dacă te costă mai ieftin. Nu este atât de ușor să cumperi anvelope de iarnă de înaltă calitate pe bani puțini, deoarece prețurile cresc în general, aproape în fiecare zi și aproape nimeni nu vrea să cheltuiască sume uriașe pentru noile cauciucuri de iarnă pentru mașini, care vor trebui aruncate după câteva sezoane. Calitatea drumurilor lasă mult de dorit, de aceea, în primul rând, trebuie să te gândești la siguranță și, prin urmare, să cumperi anvelope de iarnă noi atunci când sunt necesare și să nu renunți la acest lucru. Cele mai multe anvelope de iarnă, de bună calitate și de la diferiți producători pot fi găsite în magazinul online anvelomag.ro.

Standarde de calitate și prețuri accesibile

Astăzi, cauciucurile de iarnă din magazinul online sunt foarte căutate, deoarece respectă standardele de calitate, dar în același timp, sunt mai ieftine în comparație cu alte magazine. Mulți șoferi au înțeles de mult, că optând să cumpere online din magazinul anvelomag.ro, pot economisi bani. Magazinul online oferă achiziționarea de anvelope nu numai de iarnă, ci și de vară, precum și pentru toate anotimpurile, de la diferiți producători și pentru diferite modele de mașini, la un preț foarte favorabil. Gama largă de sortimente și calitatea bună a produselor atrag din ce în ce mai mulți cumpărători în fiecare zi.

Cum să alegi anvelope de iarnă?

În primul rând, trebuie să alegi tipul de anvelope de iarnă care poate fi Velcro sau știft. Pentru a face acest lucru, este important să înțelegi ce tip de climă predomină în regiunea ta, cât de des ninge iarna și cât de des se formează gheață. Anvelopa europeană este o anvelopă pentru climatele temperate, unde temperatura pe timpul iernii se menține la 0 grade C. Este recomandat să mergi cu astfel de anvelope pe drumuri cu zăpadă, asfalt uscat și umed. Banda de rulare are canale de zăpadă care ajută la auto-curățarea roților și a sipelor. Înălțimea benzii de rulare este de 6 mm. La fabricarea acestor modele de cauciucuri de iarnă este utilizat cauciucul dur.

Cauciucul scandinav

Aceste anvelope sunt o alegere excelentă pentru drumurile cu zăpadă și climă aspră. Un astfel de cauciuc va merge bine atât pe asfalt uscat, cât și pe cel umed. Calea de rulare are canale mici pentru zăpadă, un număr mare de sipes și o înălțime a benzii de rulare de 8 mm. Cauciucul de pe pneuri este moale. Oferă o manevrabilitate bună indiferent de vremea de afară.

Anvelope studiate

Aceste anvelope sunt adaptate pentru a conduce pe străzile înzăpezite și pentru a fi utilizate pe vreme rece. Banda de rulare are vârfuri, canale de zăpadă, unghiuri, iar înălțimea elementelor de rulare atinge până la 10 mm. Materialul este cauciuc dur.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top