Diverse

Municipalitatea ar trebui sa aiba contract cu firme de curatat tapiterii auto

Stau de multe ori si ma gandesc ce intra oare in pretul biletului de autobuz sau de microbuz? Dincolo de salariul soferului, de combustibilul consumat de masina si de taxe si impozite, intra si curatenia si securitatea care ar trebui sa mi se asigure ca pasager?
Biletul nu este deloc ieftin, din moment ce la orele de varf sunt obligata sa merg in picioare, la prima frana brusca ma invinetesc lovindu-ma de bare. Vreau insa sa va vorbesc despre scaunele auto.
Sunt adevarate pericole, pline de praf si de microbi si de cele mai multe ori numai daca le-ai atins cu mana, iar mana ai pus-o la gura sau ai dus-o la ochi, te poti imbolnavi.
Vara pe scaunele din salile de asteptare de la dentist sau pe cele auto ale mijloacelor de trasnport in comun, toti oamenii care se ridica lasa pete mari si umede de transpiratie.
Tesatura, pielea sau imitatia de piele le absoarbe cu timpul, dar toate toxinele acealea au intrat in tapiterie.


Toate aceste motive ar trebui sa duca neintarziat la contracte dintre municipalitate si cea mai buna firma de curatare tapiterie Bucuresti Curat-Tapiterii.ro fiindca in pretul biletului intra si scaune curate pe care sa te asezi cu drag, fara nicio frica. Evident ca nu toti oamenii gandesc atat de profund, dar am vazut scaune care straluceau de mizerie. Scaune lipicioase, cu resturi de guma de mestecat sau maini puse dupa ce persoana care a stat a mancat ciocolata nu au ce cauta in autobuze, microbuze sau troleibuze. Uneori si la metrou simtim ca ni se lipeste imbracamintea de scaun fiindca acolo, cineva a varsat suc.
O curatare profunda a scaunelor si plafonului ar trebui sa se faca trimestrial, mai ales ca reprezentantii firmei se deplaseaza la locul indicat de clienti, prin urmare ar putea sa se faca si la depou.
Orice masina care are tapiterie trebuie curatata temeinic ca oamenii care merg cu ea sa fie in siguranta. Daca oamenii care detin masini au grija ca scaunele sa fie perfect curate, se intelege ca si cei care ofera serivii de transport in comun au obligatia de a le curata periodic.
In afara faptului ca echipa se prezinta la locul precizat de beneficiar, ea detine cele mai bune aparate si echipamente, dar si consumabile si scoate 100% toate petele de pe suprafetele textile sau cele din piele.
Operatiunea nu dureaza mult, astfel ca masina va putea fi utilizata peste circa 30 de minute, fiindca se lucreaza in echipa, cu responsabilitate maxima. La sfarsitul lucrarii, beneficiarul este chemat sa ia in primire tapiteria curata.
In urma lor nu ramane nicio pata, iar la cerere scoaterea petelor se poate face si cu aburi, ca detergentul sa nu dea reactii alergice.
Firma prezentata mai sus are experienta si de-a lungul anilor a multumit mii de clienti. In cazul in care doriti sa va igienizati masina, apelati la acesti profesionisti fiindca va ofera lucrari de calitate premium la preturi oneste!
Nu lasati microbii sa se inmulteasca in tesatura tapiteriei, mai ales ca are cine sa ii scoata cu succes afara!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top