rent a car iasi iasi
Diverse

De ce este important sa avem servicii de contabilitate

Contabilitatea este foarte importanta si rolul sau este unul major in desfasurarea activitatii oricarei firme sau institutii din Romania. Rolul contabilitatii este din ce in ce mai mare si nu mai inseamna doar a tine evidenta unei afaceri. Evidentele minutioase, calculele precise, statisticile dar si legislatia in vigoare, tin de serviciul de contabilitate, in toata complexitatea lui. Se poate spune ca aceasta activitatea este destul de veche. Inca de acum sute de ani, negustorii si vistierii tineau registre peste registre, cu absolut tot ce trebuia calculat, cu marfuri, plati si incasari. Contrabilitatea este un domeniu al stiintelor exacte dar care tine si de domeniul juridic. Nu poti sa faci doar calcule fara a cunoaste legile.

Contabilitatea este poate cea mai importanta parte dintr-o afacere. Tot ce inseamna venit, incasari, pierderi, plati, tranzactii de orice fel ale unei companii sau firme, revine in sarcina contabilitatii si a serviciilor adiacente. Contabilul are un rol bine stabilit. Indiferent daca este angajat permanent sau lucreaza pentru o firma contabilitate, acesta trebuie sa se ocupe de baza de date si de evidenta tuturor elementelor legate de bani precum si a altor lucruri. Totul trebuie analizat si calculat cat mai profund. Toate aceste analize si date reprezinta cel mai bun ajutor pentru un antreprenor. Doar asa, acesta va sti incotro se indreapta afacerea lui. In plus, prin stocarea datelor, antreprenorul, va cunoaste exact cand si la ce moment s-a desfasurat o anume tranzactie sau o anume plata. Mai mult, toate aceste date nu sunt importante numai pentru firma in sine ci si pentru organele de control. Toate informatiile si datele stocate de contabil vor fi oricand dovada faptului ca firma lucreaza legal si totul este facut asa cum trebuie.

Pentru a va asigura de bunul mers al firmei si ca nu veti fi vreodata pasibili de frauda, chiar si fara voia voastra, cel mai bine este sa apelati la o firma specializata asa cum este Real Cont Audit. Aceasta firma opereaza in domeniu de peste 14 ani si toti cei care au colaborat cu echipa au fost si sunt, in continuare, multumiti de serviciile oferite. Asta pentru ca, firma de contabilitate Real Cont Audit, nu numai ca ii ajuta pe clienti sa isi tina evindentele, dar ii poate indruma spre a-si creste veniturile si a reduce cheltuielile, in special cele inutile. Indiferent ca aveti un PFA sau o firma mai maricica, puteti apela la serviciile Real Cont Audit. Trebuie sa stiti ca, cu cat firma este mai mare, cu atat tot ce tine de calcule si evidente devine mai dificil si mult mai complex.

Zi de zi, serviciul de contabilitate va inregistra fiecare tranzactie, cheltuiala sau incasare. Nu numai ca inregistreaza aceste lucruri, dar Real Cont Audit va analiza fiecare detaliu care tine de finantele dumneavoastra, cat se poate de serios. Astfel, firma de contabilitate se va asigura ca nu veti face o afacere paguboasa si ca se va respecta, nu doar din partea dumneavoastra, ci si din parte colaboratorilor, litera legii, in cele mai mici detalii.

Alegeti Real Cont Audit, cu cea mai mare incredere!

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top