Evenimente

“Noapte alba” a Strazii Lapusneanu de 1 august la Iasi

3225466519_111b91a6d8La Iasi, strada Lapusneanu nu va dormi de 1 august! Proiectul se doreste a fi anual si capabil sa atraga turisti din tara dar si din strainatate prin aducerea in prezent imaginea orasului Iasi de altadata. Toate magazinele din zona vor fi deschise pana dupa miezul noptii, recitaluri de vioara si poezie, scurt metraje, expozitie foto, expozitii de pictura, portrete, sculpturi si multe altele. De incheiere va fi un bal de epoca de la care nu va lipsi atmosfera, muzica din timpuri de mult apuse, bunele maniere si vestimentatia.
Magazinele ce vor fi deschise in noaptea de 1 august: Muzeul Unirii, Galeriile Anticariat, Artis Show, Uniunea Artistilor Plastici – Galeriile de arta, Galeriile de Arta Dana, Stef, Stef Turism, Libraria Avant-Garde, Patiseria Tuffli (si terasa), Magazinul Donna Alba, Magazinul Lia’s Shop, Teatrul Luceafarul (stand in zona strazii Lapusneanu), Muzeul Tehnic Stefan Procopiu.
Stiati ca Strada Lapusneanu a fost Ulita Sarbeasca si ca era plina de localuri luxoase? Patiseria Tuffli are o istorie indelungata si nu cred ca multi din voi stiati lucrul asta, acum 140 de ani in urma Georges si Richard Tuffli desid acest local plasat in capatul strazii Lapusneanu, ajungand sa fie vizitata de toata spuma acelor ani.

via AltIasi.ro / Foto Alina Mardare

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. diaan

    July 30, 2009 at 2:25 pm

    Eu stiam 😛
     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top