Stiri

Nou pe pietonalul Stefan cel Mare din Iasi: Tucano Coffee India

India vine la Iași. Tucano Coffee deschide pe pietonalul Ștefan cel Mare o nouă cafenea. În câteva săptămâni se va deschide în Iași cea de-a doua locație Tucano din oraș.

Prima cafenea Tucano a fost inaugurată în anul 2011 la Chișinău, în Republica Moldova. În prezent, există mai multe cafenele Tucano, atât în România, cât și în alte țări de pe glob, dorindu-ne să raspândim peste tot conceptul de cafea de calitate și o atmosferă diferită.  

Te-ai gândit cum e să ai parte de o experiență inedită? Noi credem că am găsit soluția pentru o experiență pe care cu siguranță dorești să o repeți, o experiență care te va face să iubești cafeaua Tucano tot mai mult cu fiecare ceașcă pe care o vei savura.

Pentru a aduce zâmbetul pe buze tot mai multor ieșeni, Tucano Coffee deschide a doua locație pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Tucano India, noua locație, își va deschide porțile în curând pentru a-ți oferi cea mai bună cafea, o cafea de cea mai bună calitate, preparată de cei mai buni barista din oraș, cu boabe proaspăt prăjite în propriile locații Tucano. Dorindu-ne să aducem cât mai multe zâmbete, am hotărât să completăm meniul cafelei Specialty Arabica cu cheesecake-uri realizate din ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți sau aditivi alimentari, dar și cu o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels. Tucano propune rețete unice, testate și produse în laboratoarele proprii.

Tucano Coffee este o rețea internațională de cafenele ce își propune să promoveze peste tot în lume cultura Love.Peace.Coffee prin produse wooow și prietenoase cu mediul înconjurător, servite într-o atmosferă care te va face să revii. Armonia cafelei, latte-art-ul și echipa își propun să te facă să îți bei cafeaua într-un loc în care te vei simți ca acasă.

În curând te așteptăm la cea de a doua locație Tucano Coffee India.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top