Diverse

Numeroasele intrebuintari ale unui motostivuitor!

Motostivuitoarele sunt ca si camioanele sau alte masinarii grele care va ajuta sa obtineti materiale grele de pe rafturi sau sa le mutati in si din camioanele de transport maritim. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit in setarile depozitului pentru ridicarea paletelor grele de material. Exista mai multe tipuri diferite de stivuitoare pentru diferite utilizari. Iata cateva dintre cele mai uzuale utilizari ale stivuitorului:

Produsul in miscare stocat in interior

Aceasta este cea mai obisnuita utilizare a stivuitoarelor. Acestea sunt utilizate cel mai frecvent in depozite si centre de distributie. Operatorii de stivuitoare isi vor incepe, in general, ziua prin descarcarea unui produs nou din camioanele care aduc transporturi. Centrele de distributie vor incarca camioanele cu produse fabricate recent pentru a fi expediate in magazine. In aceste medii interioare, este ceva obisnuit sa vezi operatorii stivuitorului ocupati  cu stivuirea cutiilor pentru a economisi spatiu pentru mai multe materiale. Cele mai multe stivuitoare pot fi folosite in interior, iar altele au atasamente speciale pentru stivuitoarele pentru culoar mic si ascensoare mai mari.

Mutarea produsului in aer liber

Aceste facilitati in aer liber ar putea fi porturi de transport maritim, centre de gradina exterioare, santiere de cherestea, santierele de gunoi, santierele de constructii sau orice afacere care are depozitare in aer liber. Aceste stivuitoare au anvelope speciale si sunt proiectate sa ridice materiale in conditii de exterior. Aceste situatii necesita stivuitoare pentru a ridica cutiile in recipiente de transport, pentru a elimina deseurile sau pentru a transfera materiale grele in depozite mai mari. Furcile unui motostivuitor pot ridica pana la 5000kg.

 

“Arand” zapada

Acest lucru poate parea ciudat, dar uneori stivuitoarele sunt folosite pentru a “ara” zapada. Puteti cumpara echipament de stivuire pentru a “ara” cantitati mari de zapada in afara depozitelor sau oriunde nu este sigur sa aveti cantitati mari de zapada. La “ararea” zapezii, veti avea nevoie de un stivuitor echipat in aer liber, conditii ideale si tractiune pentru ca stivuitorul sa functioneze corect.

O alta intrebuintare pentru un motostivuitor Mitshubishi si furcile sale este pentru a ridica personalul cu scopul de a efectua lucrari la inaltimi greu accesibile prin intermediul scarii, desi acest lucru necesita o platforma specializata cu balustrade sau puncte dure greu de atasat pentru fixarea componentei curelei unui ham. Aceasta utilizare este atipica, deoarece o foarfeca sau o platforma de ridicare cu brat este considerata mai sigura, deci preferata tuturor inclusiv in anumite regiuni mandatate, cu interzicerea platformelor de camioane.

 

Scopurile principale in folosirea unui mototstivuitor sunt: mutarea produselor pe paleti de la un loc la altul, incarcarea sau descarcarea transporturilor si doar ocazional ridicarea personalului pana la inaltimile de lucru.

Ahizitionarea unui motostivuitor poate sa fie o investitie foarte buna pentru orice firma sau fabrica care doreste ca munca sa fie fluidizata la un nivel mult mai mare.

Aceste mecanisme nu numai ca permit personalului sa lucreze la un pas mai rapid, dar asigura si bunastarea materialelor si muncitorilor.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top