Diverse

Apeleaza la 07funerare.ro, cand toti te-au parasit!

Invataturile biblice ne indemana sa mergem in casele in care este multa jale, sa incurajam si sa ajutam pe cei aflati intr-o situatie dramatica. In realitate insa, acolo unde la veselie casa era plina, in ziua incercarii nimeni nu mai vine.
La mort participa familia si prietenii adevarati. Imi spunea prietena mea, acum o luna ca si-a privegheata singura numai cu sotul mama la capela si la un moment dat i se facuse urat de atata singuratate. M-am simtit vinovata fata de ea. Da, trebuie sa ii fiu alaturi, numai ca am enorm de multe lucruri de facut (stiu asta nu este o scuza serioasa!) si in plus, nu imi place sa ma duc la morti!

Dar cui ii place? Am discutat cu ea mult pe acesta tema. Inca se invinovateste ca i-a dat antibiotice mamei la indicatiile medicului de familie si crede ca asta i-a grabit sfarsitul, ca uneori avea atat de multe de facut, incat nu mai trecea pe la ea decat sa ii duca de mancare, sa o spele si sa o schimbe.
Si-a ingrijit mama cu multa dragoste, dar vietile tuturor se termina la un moment dat. I s-au intiparit in minte scene care o dor si pentru care are nevoie de timp sa le uite:
-Nu pot uita, cum am gasit-o la spital, mica, inghemuita in patul acela alb, abia ii mai palpaia putina viata in trupul mic si lumanarea ardea pe masa! M-am asezat langa ea, am prins-o de mana si am mangaiat-o pe obraz, dar nu cred ca ma mai sintea.


Tot cu lux de amanunte imi descrie si colaborarea cu 07funerare.ro.
Ce puteau sa faca numai ea si sotul, fiindca nu a avut frati sau surori, iar fetitele sunt adolescente?
A intrat de acasa pe site-ul dispeceratului si utilizand aplicatiile a ales firma care s-a ocupat de toate. De la spital, trupul mamei a fost ridicat si pregatit atent. S-au ocupat atat de bine, incat parca zambea linistita in sicriu. Au imbracat-o elegant si au machiat-o discret si ea s-a bucurat fiindca mama ei fusese o persoana ingrijita si cocheta toata viata.

Ei au gasit-o la capela, totul era aranjat, le-au ajuns cele 5 zile libere de la serviciu, altfel nu stie cum s-ar fi descurcat.
Este mult de alergat pentru o inmormantare si ei doi nu ar fi reusit ca in cele trei zile sa faca totul. Firmele de servicii funerare iau totul asupra lor si se achita de sarcina cu responsabilitate. Ele respecta termenii contractuali cu clientii lor si bifeaza pe rand urmatoarele sarcini:

-intocmirea dosarului de inmormantare
-pregatirea decedatului si a sicriului
-comandarea aranjamentelor funerare
-asigurarea transportului cu masini autorizate si prevazute cu frig

La dispecerat poti suna oricand, fiindca ti se raspunde in mod sigur. In cazul in care nu te poti orienta singur pe site-ul lor, operatorul de serviciu te redirectioneaza catre cea mai apropiata firme de servicii funerare din baza lor de date.

In cazul in care esti familiarizat cu mediul online, poti naviga singur, poti selecta din meniu firma din apropiere si o poti contacta direct.
Gasesti pe platforma evaluari ale clientilor, sa iti dai seama de calitatea serviciilor, dar si informatii detaliate despre ceea ce ofera fiecare firma de pompe funebre in parte.
De curand, in Romania au inceput sa fie introduse servicii funerare de lux, inovatoare, care sunt foarte solicitate pe piata internationala, cum ar fi: imbalsamare garantata pentru 10 zile. La cererea apartinatorilor, inmormantarea poate fi amanata, mai ales daca acestia nu sunt in tara.

Transportul decedatilor cu limuzina funerara este atipic, iar cei pe care ii respectam si au insemnat mult pentru noi merita tot ce este mai bun, cand pleaca din acesta lume!
In tara noastra s-a introdus si machiajul funerar discret, potrivit situatiei, care restaureaza imaginea defunctului.
Dar pe site-ul dispeceratului gasiti si firme specializate in repatrieri si acest lucru este linistitor. Mortii nostri pot fi adusi din intreaga Europa in conditii de maxima igiena si securitate, sa isi gaseasca odihna acasa.

07funerare.ro este un serviciu deosebit de util, care usureaza suferinta familiei indoliate. Colaborand cu partenerii lor, membri familiei raman cu durerea si sunt scutiti cel putin de alergatura.
Cineva se gandeste si la cei carora le moare cineva drag si se simt atat de neajutorati in acele momente, iar pentru asta ar trebui sa le fim recunoscatori.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top