Diverse

 O firma de top de servicii funerare Bucuresti

Organizarea inmormantarii se impune sa fie incredintata unei firme de top de servicii funerare Bucuresti pentru ca aceasta este datoria de onoare a apartinatorilor.

Nimic nu trebuie sa fie improvizat sau de calitate indoielnica dat fiind ca aceasta ceremonie de ramas bun reprezinta ultimul dar pe care familia il face persoanei de care se desparte pentru totdeauna.

Care sunt criteriile pe care o firma de top le indeplineste si prin care atrage cat mai multi clienti?

  1. Program non-stop, disponibilitate, promptitudine. Un apartinator care a asistat la decesul unei persoane dragi sau care a primit trista veste are nevoie urgenta sa discute cu un specialist si sa primeasca atat consultanta, cat si asigurarea ca va fi sustinut pana la sfarsitul inmormantarii.

Cu toate ca este bulversat, ca glasul ii este inecat in lacrimi, operatorul de servicii funerare de la capatul firului il asculta rabdator si il indruma sa aleaga serviciile funerare cele mai convenabile.

  1. Experienta indelungata si evaluarile pozitive ale clientilor. Agentia Funerara Paul ofera servicii de pompe funebre Bucuresti de 20 de ani.
  2. Poze realistice, needitate din care apartinatorii isi pot da seama de calitatea produselor si a serviciilor.
  3. Produse diverse si suficiente ca familia indurerata sa nu mai fie nevoita sa alerge dupa cumparaturi in acele momente de mare durere sufleteasca. In perioada doliului, apartinatorul trebuie sa fie menajat si ferit de traume pentru ca este foarte vulnerabil. Pe site-ul firmei se gasesc si coroane din flori naturale, dar si zeci de modele de sicrie  complet echipate, batiste, candele de marimi diferite si doliu de pus in piept si la usa.
  4. Profesionisti care pregatesc cu grija trupul neinsufletit. Ei dispun de masini speciale pentru preluarea decedatului, de echipamente menite sa ii protejeze pe cei care manipuleaza decedatul si de sali special amenajate si autorizate pentru pregatirea acestuia de priveghi.

Firmele foarte bune au capacitatea de a infrumuseta trupul neinsufletit astfel ca imaginea decedatului sa fie identica aceleia din timpul vietii. Tehnica este complexa si se realizeaza cu aparatura speciala si substante speciale.

Ingrijirea speciala include si imbalsamarea, manopera necesara ca trupul lipsit de viata sa reziste, iar cei care vin la priveghi sa nu simta mirosul specific  de mort si nici sa nu se intristeze de imaginea defunctului.

Familia indurerata va simti mangaiere, vazand cat de frumos este cel din sicriu si cand va realiza ca nu este singura in fata acestei pierderi. Cei veniti la priveghi vor avea cuvinte care sa aline sufletele.

Tocmai de aceea, in semn de multumire si in memoria decedatului, fiecare participant la inmormantare trebuie sa primeasca un pachetel cu mancare. In lumea satelor inca se obisnuieste sa se imparta colaci proaspeti pe care se pune coliva.

Semnand un contract de prestari servicii cu Agentia Funerara Paul, apartinatorii vor sta linistiti sa il planga pe cel pierdut si sa evoce clipele de aur petrecute cu el, deoarece specialistii firmei se vor ocupa si de pregatirea locului de veci.

  1. Flota alcatuita din masini moderne, in perfecta stare si soferi cu experienta care stiu sa se comporte adecvat circumstantelor.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top