Evenimente

Ofera-le clientilor siguranta sanitara!

Siguranta sanitara este in momentul de fata cel mai important detaliu pe care fiecare dintre noi il are in vedere. Este un lucru absolut normal avand in vedere faptul ca trecem printr-una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut omenirea in ultimii 50 – 100 ani. Pandemia cauzata de catre Covid – 19 devine pe zi ce trece din ce in ce mai puternica, situatie care cu siguranta nu este imbucuratoare. Pentru ca aceasta pandemie sa nu ne afecteze activitatile zilnice trebuie ca fiecare dintre noi sa ia toate masurile de siguranta impuse intr-o astfel de situatie nefericita. Dezinfectarea corporala dar si a spatiilor de lucru sunt doua dintre cele mai importante detalii de care fiecare dintre noi trebuie sa tina cont pentru a ne putea desfasura activitatile in conditii de maxima siguranta. Pentru ca pandemia creata de catre acest perfid virus sa nu afecteze in totalitate societatea in care traim, mediul de afaceri trebuie sa se organizeze in asa fel incat sa isi poata desfasura activitatea iar clientii sa aiba siguranta ca nu se vor infecta in cazul in care vor apela la serviciile sau produsele oferite de catre mediul de afaceri.

Nocospray este un concept revolutionar eficient in lupta cu coronavirus

Virusul cu care se confrunta si populatia din tara noastra este un virus extrem de periculos care poate cauza decesul. Cu toate ca pana in momentul de fata sistemul medical mondial nu a reusit sa realizeze un vaccin sau un tratament care sa previna aparitia acestui virus, firmele de dezinfectie ofera solutii extrem de utile pentru combaterea virusului. Nocospray este un concept revolutionar destinat bio – dezinfectiei profesionale, cu actiune bactericida, virucida, funigicida si sporicida, utilizand ca substanta activa peroxidul de hidrogen in combinatie cu argint coloidal. Acest echipament si-a dovedit utilitatea la nivel mondial fiind avizat de catre autoritatile sanitare mondiale. Mediul de afaceri este mediul in care nocospray se utilizeaza cel mai mult pentru ca acest concept este foarte eficient pentru dezinfectarea spatiilor mari in care exista un flux mare de persoane.

Principiul de functionare si principalele beneficii

Pe langa faptul ca ofera o eficienta foarte ridicata, acest concept de dezinfectie prin nebulizare este si usor de utilizat. Principiul de functionare este urmatorul: turbinele nebulizatorului portabil imprastie aerosolii degajati de catre dezinfectantul aflat in nebulizator. Degajarea aerosolilor se realizeaza pe o suprafata foarte mare ceea ce inseamna ca intr-o perioada scurta de timp este dezinfectata o suprafata mare de spatiu. Spre deosebire de celelalte solutii de dezinfectare existente in acest moment pe piata de specialitate, aceasta solutie extrem de eficienta ofera urmatoarele avantaje:

  1. 99% este rata de dezinfectare a spatiilor asupra carora se intervine.
  2. Poate fi aplicata in spatii extrem de mari.
  3. Timpul de dezinfectie se reduce cu 50 – 70 %.
  4. Permite decontaminarea oricarei zone interioare.
  5. Nu lasa reziduri si nu determina rezistenta germenilor.
  6. Timp extrem de scurt de aplicare.
  7. Nu necesita nici o actiune o actiune dupa tratament, nu este necesara uscarea sau aerisarea spatiilor asupra carora s-a intervenit.

Concluzii

Avand un pret aproximativ de 2000 – 3000 euro, conceptul nocospray este in momentul de fata cea mai eficienta metoda de dezinfectie coronavirus. Aceasta metoda si-a demonstrat eficienta motiv pentru care nu mai poate fi pusa la indoiala. Pentru ca fiecare dintre noi sa isi poata continua viata fara frica ca se poate infecta in cazul in care iese din casa sau merge la serviciu sau in diferite spatii in care exista multa lume este necesara apelarea la cele mai profesioniste solutii pentru dezinfectarea suprafetelor. Gratie beneficiilor oferite, nocospray este solutia la care trebuie sa apelezi pentru a putea castiga batalia cu Covid – 19.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top