Stiri

Ozonizare: așa poți elimina eficient mirosul de fum

Mirosul de tutun este neplacut, daunator sanatatii pe termen lung, dar daunator si pentru obiectele de mobilier si cele de decor din casa. Cum poate fi eliminat? Cea mai sigura solutie este tratamentul purificator cu ozon!

Despre ozonizare s-a vorbit mai mult in ultimul timp, efectele benefice fiindu-i descoperite in cautarea asidua de a imbunatati calitatea aerului, mai ales in spatiile afectate de mirosuri puternice precum mucegai, substante chimice sau tutun. Efectuata asa cum trebuie, ozonizarea reuseste sa elimine mirosurile pregnante, dar si bacteriile si microorganismele care le provoaca. In functie de spatiul afectat, de puterea mirosului si de posibilitatea de aplicare a tratamentului de purificare a aerului, ozonizarea se poate face in mai multe feluri.

In spatiile in care se fumeaza constant, dar care sunt aerisite cat mai mult pe parcursul zilei, pot fi amplasate generatoare de ozon de interior, ce produc ozon in cantitatea necesara eliminarii mirosului. Concentratiile mari de ozon pot afecta sistemul respirator, de aceea se recomanda intotdeauna documentarea corecta si profesionista. De mare ajutor in eliminarea mirosului de tutun este si curatarea temeinica atat a obiectelor textile, cat si a suprafetelor poroase, dar si aerisirea constanta.

Specialistii de la Ozonfix vin cu solutii atat pentru sfera casnica, individuala, cat si pentru sfera comerciala si industriala. Mai multe detalii, cat si produsele din oferta, pot fi gasite pe website-ul www.ozonfix.ro.

In spatiile in care mirosul de tutun este foarte pregnant si deranjant, in spatiile care-si schimba destinatia sau posesorul, se recomanda tratamentul tip soc cu ozon. Acesta presupune sesiuni de ozonizare cu concentratie ridicata, ce nu se pot face in prezenta oamenilor. De asemenea, se recomanda ca spatiul sa fie lasat liber si pentru inca 2-3 ore dupa aplicarea tratamentului de purificare a aerului. Concentratia de ozon trebuie stabilita astfel incat sa nu afecteze materialele sensibile si invelisurile cablurilor, acest lucru fiind stabilit de specialisti in functie de fiecare caz.

Iata ca ozonizarea este un proces foarte util pentru casa si nu numai, datorita faptului ca elimina bacterii, virusuri si microorganismele daunatoare sanatatii, cele care produc mirosuri puternice si neplacute. Cu grija si urmarind intocmai recomandarile specialistilor, acest procedeu poate fi unul de succes in orice spatiu, fie el casa, masina sau spatiu comercial.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top