Stiri

Paintball si Airsoft in Iasi la Cabana Bucium

Paintball si Airsoft in Iasi la Cabana BuciumIn anii ce au venit multi tineri au gasit diverse metode de a petrece timpul liber alaturi de prieteni si tot ce s-a intamplat a fost sa iasa din casa si sa se distreze socializand si intrand in competitii unii cu altii. De exemplu parcul de activitati Airsoft Iasi este situata pe una dintre cele mai frumoase coline ale orasului, Cabana Bucium ofera tuturor un amalgam de distractii: airsoft, paintball, tir cu arcul, sumo si, in curand, real football si multe altele. Peste 3000 metri patrati amenajati cu transee, obstacole, locuri pentru ascunzis, buncar, bomba cu timer, armele si echipamente de protectie va asteapta sa va petreceti timpul liber intr-un mod inedit.

Nu doar airsoft-ul este marea senzatie a momentului, la Cabana Bucium se poate practica si paintball iasi unde distractia maxima este garantata 100%. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa ne eliberam de stresul cotidian si sa ne distram alaturi de prieteni.

Activitatile puse la dispozitie de Cabana Bucium incurajeaza lucrul in echipa, corectitudinea, increderea in coechipier, evidentiaza curajul si spiritul de leadership al fiecarui individ.

cabana-bucium-iasi-parc-activitati

Hai la Paintball si Airsoft in Iasi la Cabana Bucium!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top