Stiri

Culoarea anului 2020 este Classic Blue

Celebrul Institut de Culoare Pantone a anuntat culoarea anului 2020: Classic Blue, o nuanta atemporala de albastru, eleganta prin simplitatea sa.

La fiecare inceput de decembrie Pantone anunta culoarea anului urmator ca un raspuns anticipat al viitoarelor fenomene sociale identificate de specialistii din intreagra lume.

Cunoscuta la nivel larg ca o tendinta regasita mai ales in haine, accesorii si mobila, scopul culorii este mult mai important decat atat: este un fel de radiografie a vremurilor care urmeaza sa vina in anul urmator. Este un semnal de alarma asupra emotiilor colective ale prezentului si viitorului si incearca sa ofere oamenilor lucrul de care au cea mai mare nevoie.

In vremuri agitate din punct de vedere social, politic si economic, Classic Blue reprezinta incredere, protectie si inspira o conexiune mai buna cu noi insine dar si cu oamenii din jurul nostru.

Classic Blue este o nuanta de albastru care genereaza calm, incredere si protectie pentru privitori si purtatori. Este o culoare puternica, rezistenta care evidentiaza dorinta unui viitor mai sigur si aduce o baza stabila pentru a construi o noua era in istoria omenirii.

Culoarea anului 2020 este imprimata in psihicul uman ca o nuanta linistitoare care aduce pace si ofera un refugiu mental.

Avand codul PANTONE 19-4052, Classic Blue re-centreaza gandurile oamenilor. Fiind o nuanta reflexiva, promite sa intareasca rezistenta individuala si colectiva si sa aduca claritate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top