Stiri

Papioane Iasi: Colectia de Craciun 2015

papioane-de-craciun-papionasro-03Ce credeti ca poate iesi din combinatia: pasiune pentru papioane, pasiune pentru billiard si un student la Automatica si Calculatoare? Va zicem noi: www.papionas.ro. Alexandru a inceput in urma cu trei ani sa isi confectioneze singur papioanele. La inceput a fost doar pentru el, apoi pentru prieteni, apoi prietenii de pe facebook. In luna noiembrie a lansat site-ul www.papionas.ro – atelierul papioanelor bine facute.

papioane-de-craciun-papionasro-01

Pe site-ul lui veti gasi papioane de ceremonie, casual si tip fundita (pentru doamne si domnisoare). In prag de Mos Nicolae a lansat colectia Papioane de Craciun. Va recomandam sa aruncati o privire, veti avea cu siguranta de unde sa alegeti cadourile potrivite pentru cei dragi. Papioanele de Craciun pentru cei mici au preturi cuprinse intre 25 si 30 de lei, iar pentru adulti intre 30 si 35 de lei iar papioanele tip fundita, pentru doamne si domnisoare, sunt la pretul de 55 de lei.

De asemenea toata familia se poate asorta cu ajutorul PapionAS.ro, la comanda se poate face un set format din papion fundita, papion adult si papion copil din acelasi material.

“Pentru a satisface şi cele mai pretenţioase cerinţe, PapionAS.ro ofera o diversitate mare în ceea ce priveste papioanele casual, business – ceremonie, uni, personalizate (imprimate), iar la cererea clientului se pot face in diferite combinatii, in functie de materialele disponibile pe stoc. Fiecare papion este facut manual, in numar limitat, din cele mai bune materiale si cu cea mai mare grija. Scopul nostru final este satisfacerea chiar şi a celor mai exigente dorinte si a atinge cea mai inalta calitate” ne-a declarat Alexandru.

papioane-de-craciun-papionasro-05

papioane-de-craciun-papionasro-04

papioane-de-craciun-papionasro-03

papioane-de-craciun-papionasro-02

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top