Diverse

Par sensibil si stresat? Am solutia potrivita pentru tine!

In ziua de azi, mediul urban este extrem de poluant pentru podoaba noastra capilara, motiv pentru care eu, personal, m-am ales cu un par sensibil si stresat, care era si foarte fragil. La inceput, am ignorat aceasta problema si nu foloseam nici produse de ingrijire a parului profesionale, motiv pentru care m-am ales cu o podoaba capilara nu prea placuta.

Evident, atunci cand am sesizat adevarata gravitate a problemei mele, a trebuit intai sa apelez la un hair stilist – foarfeca a fost singura solutie in cazul meu. Dar norocul meu a fost ca acesta m-a sfatuit sa folosesc produsele Oro Therapy, de pe site-ul Beauty4Ever.ro si voi observa efectele pozitive ale acestora, in scurt timp

Curioasa, am intrebat de ce tocmai ace agama de produse. Stilistul mi-a spus ca samponul pentru par sensibil si stresat Oro Therapy Diamante este un produs profesional, ce contine cheratina de regenerare, fiind recomandat pentru parul sensibil si obosit. Acesta contine microparticule de diamant si aur micro-activ, fiind de asemenea imbogatit cu ulei de argan ce repara cuticula si intareste fibra capilara. Folosit pe termen lung, lasa parul mai plin de vitalitate, rezistent, matasos si stralucitor.

De asemenea, curata parul in profunzime si elimina efectul de electrizare, blocheaza procesul oxidativ cauzat de stresul termic (placa, uscator de par), de mediu (poluare,lumina soarelui si agenti externi), mecanic (perii, styling) si ii confera putere si elasticitate parului.
Mai pe scurt, acest produs a reprezentat tot ce aveam eu nevoie, pentru problema mea. Trebuie sa recunosc, la inceput am fost foarte sceptica, chit ca era vorba despre un produs profesional pentru par.

Ma gandeam ca, fiind doar un sampon, nu poate sa faca atat de multe lucruri. Dar stilistul mi-a spus sa nu ma las descurajata, ci sa fiu perseverenta si sa folosesc acest produs pe termen lung, ca sa pot sa observ progrese reale. Ma bucur ca mi-a dat acest sfat, si stiti de ce? Pentru ca a avut dreptate! Si inca cat de multa. In prezent, folosesc acest sampon de mai bine de trei luni de zile, de doua ori pe saptamana si parul meu are un aspect imbunatatit

Ce-i drept, e putin mai scurt decat era inainte sa il tund, dar cel putin este un par mai rezistent, mai stralucitor si mai puternic. Acum nu ma mai sperie nici mediul poluant pe care il infrunt zilnic, in jungle urbana, deoarece stiu ca am parte de un produs profesional pentru par, pe care ma pot baza.
Acum vi-l recomand si eu voua, daca si voi va confruntati cu probleme precum: par sensibil, stresat, afectat de polare si asa mai departe. Trebuie sa mentionez faptul ca produsele celor de pe Beauty4Ever.ro sunt produse profesionale, ce contin ingrediente active care hranesc firul de par din interior. Pentru mine, produsele Oro Therapy au fost cu adevarat revolutionare si trebuie sa va spun ca si preturile sunt extrem de accesibile! Concluzia finala este ca merita sa investiti in produse de calitate, daca doriti sa vedeti rezultate reale, in scurt timp.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top