Diverse

Parchetul dublu stratificat, solutia ideala pentru incalzirea in pardoseala

Incalzirea in pardoseala este cel mai modern si eficient sistem de incalzire pentru locuinte motiv pentru care este din ce in ce mai utilizat mai ales in conditiile in care iarna usor, usor bate la usa. Pentru ca un astfel de sistem de incalzire sa ofere rezultatele mult dorite este necesar sa se tina cont de un cumul de factori, alegerea parchetului ce va fi utilizat fiind unul dintre cei mai importanti factori. In luarea acestei decizii trebuie avut in vedere urmatoarele criterii:

  1. Rezistenta termica pe care o ofera parchetul este unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie avut in vedere in momentul in care se alege tipul de parchet ce va fi utilizat pentru incalzirea in pardoseala. Parchet dublu stratificat este cea mai buna alegere pentru ca acest tip de parchet ofera o rezistenta termica foarte buna. Pentru ca aceasta rezistenta sa fie cat mai mare eu recomand achizitionarea unui parchet dublu stratificat cu o grosime mare, cum ar fi de exemplu stejar filigrana montesiepi 1185.
  2. Calitatea parchetului este un criteriu care daca este ignorat atunci cu siguranta ca in scurt timp vei ajunge in situatia in care va trebui sa inlocuiesti parchetul. Pentru ca acest lucru sa nu se intample tine cont de calitatea parchetului, de materialul din care acesta este confectionat dar si de catre firma care il comercializeaza. Parchetpeviata.ro este alegerea pe care eu am facut-o atunci cand am achizitionat parchet si sunt extrem de multumit de aceasta alegere.
  3. Gradul de umiditate pe care il ai la nivelul solului este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere pentru a putea alege un parchet perfect pentru sistemul de incalzire in pardoseala pe care doresti sa il implementezi.
  4. Nu in ultimul rand rezistenta acestuia la presiunea exercitata de catre persoanele care vor merge pe podeaua respectiva este un alt lucru care trebuie avut in vedere in momentul in care se doreste achizitionarea unui parchet.

In concluzie achizitionarea parchetului este unul dintre cele mai importante lucruri ce trebuie avut in vedere pentru a putea implementa un sistem de incalzire in pardoseala, cateva criterii ce trebuie avute in vedere in momentul achizitonarii parchetului fiind prezentate in cadrul acestui articol.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top