Diverse

In liga virtuala

Fotbalul este o activitate care ii preocupa pe toti la noi in familie. Nu conteaza ca o intrebi pe mama, bunica sau tata, toti iti vor da acelasi raspuns clar, de microbist. Nu trece nici o seara fara sa vizionam un meci de fotbal, in timpul mesei, iar cand joaca echipa locala, mergem sa ii vedem, indiferent de vremea de afara.
Nu suntem fanatici, insa, pentru noi, fotbalul este un stil de viata care trebuie luat ca atare. De exemplu toti prietenii mei de joaca prefera jocurile pe calculator, cu impuscaturi sau masini. Eu consider ca jocurile cu impuscaturi nu sunt tocmai cel mai bun exemplu, asa ca am ales sa ma joc pe Hepy.ro jocuri cu fotbal. Probabil nu era greu de ghicit ca, si pe calculator, prefer jocurile cu fotbal. Hepy.ro are cea mai frumoasa colectie de jocuri online de acest gen. Avantajul de a te juca pe site-ul hepy.ro este ca toate jocurile sunt gratuite si nu necesita sa fie descarcate in calculator, iar site-ul nu iti va cere nicio extensie, in plus, de instalat pe calculator.
Am descoperit acest site in urma cu un an si de atunci nu l-am mai lasat.

Pe Hepy.ro am descoperit o multime de jocuri cu fotbal interesante, precum:

  • Lovituri de penalty- un joc in care trebuie sa marchezi gol din lovitura de penalty
  • Vedete din forbal- vei vea ocazia de a alege vedete din lumea fotbalului precum Messi, Drogba sau Ronaldo.
  • Fotbal la ferma- dupa cum spune si numele este vorba de fotbal jucat la o ferma cu reguli care nu se aplica in fotbalul normal. Este asemanator cu fotbalul din spatele blocului cu baietii.
  • Loveste capul fotbalistilor- un joc amuzant, in care trebuie sa nimeresti capul fotbalistilor pentru a puncta.

Aceste jocuri sunt foarte amuzante pentru orice copil si pot fi jucate chiar si de adulti. Scopul jocurilor de pe Hepy.ro este sa amuze utilzatorul si sa il relaxeze. Desi imi plac foarte mult jocurile cu fotbal, am incercat si alte categorii de pe Hepy.ro.
Am avut o experienta placuta si cu jocurile de construit, jocurile de pescuit, jocurile cu avioane si cele de aventura.
Grafica pentru aceste jocuri nu necesita foarte multe cerinte din partea placii video si vor functiona pe orice PC.
Jocurile cu fotbal reprezinta punctul din zi in care eu mi-am termiant toate indatorile de la scoala si ma pot relaxa in fata jcurilor mele preferate cu fotbal.
Recomand site-ul hepy.ro, deoarece detine cele mai tari jocuri!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top